משרד הפרסום רימון כהן ושות' הקים שלוחה צפונית בפארק העסקים קיסריה
ראובן יגיל יום שלישי,
25 באוגוסט 2020, 08:19
את השלוחה שתעניק שירותי יחסי ציבור, אסטרטגיה וניהול משברים ללקוחות בצפון הארץ תנהל יועצת התקשורת קרן גביש. במסגרת שיתוף הפעולה, תעניק מחלקת ההיי-טק של רימון כהן ושות' שירותי ייעוץ תקשורתי בהתאמה אישית לסטארט-אפים החברים במתחמי היזמות של OpenValley
חברת האסטרטגיה ויחסי הציבור "רימון-כהן ושות" בניהולו של רוני רימון, פותחת שלוחה אשר תציע שירותי יחסי ציבור, אסטרטגיה וניהול משברים ללקוחות בצפון הארץ. השלוחה הצפונית תספק ללקוחות במרחב, לרבות אזור חיפה והקריות, הגליל והעמקים, חוף הכרמל והשרון, שירותי דוברות ויחסי ציבור תוך יצירת מעטפת תוכן שתאפשר להם להיצרב בתודעה בצורה המיטבית, לייצר שיח ולהשפיע על סדר היום התקשורתי - לוקאלי וארצי כאחד.
השלוחה הצפונית של משרד רימון תפעל ממתחם היזמות OpenValley בפארק העסקים והתעשייה קיסריה, ותנוהל על ידי יועצת התקשורת הבכירה קרן גביש שהצטרפה כשותפה למשרד. בשנתיים האחרונות שימשה גביש כמנהלת התקשורת השיווקית של קבוצת אנשים ומחשבים. במסגרת תפקידה, ניהלה את מערך יחסי הציבור לכנסים שמפיקה הקבוצה לקהילת ההיי-טק הישראלית והבינלאומית. קודם לכן שימשה כיועצת תקשורת וכמנהלת תחום קשרי עיתונות במשרדים הצפוניים לוטם תקשורת ואופיר שפיגל תקשורת וקשרי ממשל, וטיפלה בלקוחות אסטרטגיים בכלל עולמות התוכן.
OpenValley קיסריה צילום: עדי הלמן
OpenValley הוקמה על ידי יוסי אקרמן, נשיא ומנכ"ל אלביט לשעבר, ואופיר דובובי, ממייסדי חברת ההייטק "קמינריו". לרשת שלושה מתחמים בצפון: ברמת ישי, בפארק ההייטק ביוקנעם ובפארק העסקים קיסריה. היזמים המצטרפים לאופן-וואלי חוברים לקהילה עסקית ענפה המנגישה אותם לשותפים פוטנציאלים, משקיעים, חברות וקרנות הון סיכון ולרשת של קשרים, ידע והשראה. ביוקנעם מפעילה הרשת גם את "האקדמיה לחדשנות ויזמות" ומקיימת מערכי הכשרה לארגונים, חברות ויזמים לקידום תהליכי יצירתיות פנים-ארגונית. שירי גרין-אלגביש, מנכ"לית הרשת: "אנו עוטפים את החברות שלנו בליווי וייעוץ עסקי ויזמי, ובאחוז משמעותי מחברות הסטארט-אפ אנו אף משקיעים באופן עצמאי. הרשת חוסכת ליזמים זמן ומשאבים ומעניקה להם גישה למנטורים, לרישות מקצועי ולמקורות מימון פיננסי". בתוך כך, מציינת גרין-אלגביש, "שיתוף הפעולה עם משרד הייעוץ האסטרטגי רימון כהן מביא עמו בשורה נוספת לשותפיה של OpenValley, ומנגיש עבורן שירותי ייעוץ תקשורתי ויחסי ציבור ברמה המקצועית הגבוהה ביותר".
שירי גרין-אלגביש, מנכ"לית הרשת צילום: יח"צ
רוני רימון: "השלוחה הצפונית תפעל בהתאם ל-DNA של משרדנו ותספק שירות יחסי ציבור מול כל גופי התקשורת הארציים המובילים, בצד עבודה מול התקשורת המקומית הרלוונטית, מובילי דעת קהל ומקבלי החלטות בגזרת צפון. מחלקת ההייטק הוותיקה של המשרד, בהובלתן של מיכל זילבר ועידית רוזנברג, והמחלקה הבינלאומית בניהולה של יפית לזר, יוכלו לסייע לחברות הסטארט-אפ של OpenValley לזכות בבולטות ונראות תקשורתית חיובית הקריטית לצמיחתן".
משרד רימון כהן ושות' מתמחה ביחסי ציבור, ייעוץ תקשורתי לחברות וגופים כלכליים, חברות היי-טק וקרנות הון סיכון, משרדי עורכי דין, ארגונים ציבוריים, מוסדות השכלה גבוהה וחינוך. לחברה התמחות מיוחדת בניהול משברים ומאבקים תקשורתיים. רוני רימון גם ניהל קמפיינים פוליטיים שהבולטים בהם היו: הקמפיין בו נבחר נתניהו לראשות הממשלה ב 2009, קמפיין מפלגת העבודה בראשות עמיר פרץ ב 2006 (19 מנדטים) והקמפיין לבחירת עליזה בלוך לראשות עירית בית שמש (2018).
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.