פלאשנט רכילות - קרסו בגבעה
רכילות
קרסו בגבעה

חן קורקוס
יום חמישי, 16 ביולי 2015, 15:50
הפרופסור, המרצה, הנוירולוג הבכיר, אושיית הטלוויזיה ומבקר המסעדות, פרופ' רפי קרסו ביקר ב"שיפודי אולגה". הוא טעם, שבע, והחמיא לבעלי המקום: "הבשרים בין המשובחים ביותר שיש בענף הקולינריה. זה כאן".

פרופ' קרסו התיישב לארוחת צהריים מיוחדת וטעימה.  (צילום: h.k תקשורת)

ככה באמצע השבוע בצהרי היום ועם הגיע שעת צהריים הפתיע פרופסור רפי קרסו ב"שיפודי אולגה" המסעדה הוותיקה המצוינת והמפורסמת הממוקמת בגבעת אולגה והתיישב לארוחת צהריים מיוחדת וטעימה.

קרסו יש לציין בן בית במקום וזכה לשרות אדיב של בעלי המקום ציון וציון שטיבי הג'וניורים (שמריצים את העסק בזמן מנוחתם של האבות המייסדים דובי וסימו). המלצרית הראשית סופיה, וייתר העובדים במקום שקיבלו אותו באהבה.

קרסו "אנין הטעם המשובח" התכבד בשיפודי אנטריקוט משובחים בתוספת כבד אווז משובח סלטים כיד המלך תוספות, ייחודיות ל"שיפודי אולגה", ומילים כבר למעשה לא נשאר להוסיף. הטעם...איזה טעם..טעם גן עדן.

לסיום איך אפשר בלי תמונה של מזכרת עם אחד הבעלים ציון ג'וניור דור ההווה והעתיד והעיקר בריאות וטעמים משובחים "תרבחו ותסעדו". "שיפודי אולגה". בהחלט ביקור ששווה זהב!
חיפוש כתבות
   כל הכתבות
כתבות שיכולות לעניין אותך עוד
תערוכה יוצאת דופן במלון מדיטרה תערוכה יוצאת דופן במלון מדיטרה
25/4/2025 פלאשנט רכילות
חגיגת מימונה משובחת חגיגת מימונה משובחת
25/4/2025 פלאשנט רכילות
"תרבחו ותסעדו – חג שמח לכל בית ישראל
25/4/2025 פלאשנט רכילות
אין אין חגיגה... בלי עוגה״ אין אין חגיגה... בלי עוגה״
9/4/2025 פלאשנט רכילות
חוגגים את פסח בטבע חוגגים את פסח בטבע
9/4/2025 פלאשנט רכילות
פסח מתוק פסח מתוק
9/4/2025 פלאשנט רכילות
"זיידין ומוש נקסין" 
1/4/2025 פלאשנט רכילות
משה פרץ - גרסת המשפחה משה פרץ - גרסת המשפחה
1/4/2025 פלאשנט רכילות
ברכה והצלחה לאדם פורטמן ברכה והצלחה לאדם פורטמן
26/3/2025 פלאשנט רכילות
מפרגנת לחברות מפרגנת לחברות
26/3/2025 פלאשנט רכילות

כל הכתבות הקודמות