פלאשנט רכילות - נוי מחדרה נבחרה לפרזנטורית בקמפיין האקדמית עמק יזרעאל
רכילות
נוי מחדרה נבחרה לפרזנטורית בקמפיין האקדמית עמק יזרעאל

ראובן יגיל
יום שישי, 10 ביולי 2020, 05:42
נוי: "הרגשתי נהדר להשתלב בקמפיין של האקדמית עמק יזרעאל כי זו מכללה שנתנה מענה לצורך שלי להיות יעילה וללמוד במסלול ייחודי בו לומדים תואר ראשון ושני בארבע שנים בלבד"

נוי בפרסומת בשלט חוצות (צילום: יח"צ)

נוי תורג'מן, בת 24 מחדרה התרגשה השבוע כשקבלה הרבה תגובות חיוביות מאנשים שראו את השלט הגדול בכניסה לחדרה, בו היא מככבת כאחת הפרזנטוריות של האקדמית עמק יזרעאל.

"הרבה אנשים שלא שוחחו איתי הרבה זמן, שלחו לי הודעות מפרגנות. אני ויתרתי על קריירת דוגמנות למרות שהיו לי הצעות, כי היה לי חשוב ללמוד באקדמיה ולפתוח אפשרויות לקריירה משמעותית בפוליטיקה הארצית או בתחום של ייעוץ ופתוח ארגוני לחברות", היא מספרת.

נוי לומדת במסלול לתואר ראשון דו חוגי בסוציולוגיה ומדע המדינה ולתואר שני בפתוח וייעוץ ארגוני. למרות שמדובר במסלול של ארבע שנים בלבד הוא כולל גם פרקטיקום שבמהלכו מאבחנים ארגון אמיתי, בונים לו תכנית לפתוח ארגוני ורוקמים נטוורקינג בעולם התעסוקה.

העדיפה לימודים על דוגמנות (צילום: יח"צ)
"כשאסיים את התואר יהיו לי דלתות פתוחות למספר כיוונים שאני אוהבת." אומרת נוי, "אני באה מבית פוליטי, אבי, יוסי תורג'מן, מנהל פארק נחל חדרה, גם למד מדע המדינה ומאוד המליץ לי לשלב בלימודים את החוג הזה. אני מרגישה שזה תואר שכדאי לכל אזרח במדינה לעשות. הוא נותן המון כלים. האפשרות לשלב את התארים שעניינו אותי במסלול שחוסך שנה שלמה של לימודים וכולל תואר שני שנדרש היום כדי להתקדם, היתה לי מאוד אטרקטיבית והובילה אותי ללימודים באקדמית עמק יזרעאל."

נוי מדגישה כי חשוב לה להשיג את המקסימום בלימודים שיקדם אותה בקריירה בשלב שבו עוד לא הקימה משפחה. "כשהגעתי להתרשם מהאקדמית עמק יזרעאל", מוסיפה נוי "הרגשתי שהיחס מהסגל מדהים. אני ממש מרגישה שם בית. יחסי האנוש שלהם ברמה מאוד גבוהה. גם הנוף הפסטורלי מאוד השפיע עלי. אני אוהבת טבע. האזור הזה משגע. לא רציתי ללמוד במרכז כי מהכיוון של חדרה למרכז יש המון פקקים. לעמק זו נסיעה כיפית, בלי פקקים, בין שדות של חמניות וחיטה. מגיעים תוך חצי מהזמן לעומת נסיעה למרכז. גם מימשתי את המלגה שניתנת לאזורי עדיפות לאומית. מדובר בהחזר כספי בגובה שכר לימוד של שנה שלמה, שהקרן לקליטת חיילים משוחררים מעניקה לכל מי שסיים שרות צבאי ולומד באזור שהוגדר בעדיפות לאומית וזה לא על חשבון הפיקדון. המלגה חוסכת כ - 10,000 שקלים ולמרות ששכר הלימוד במכללה הוא כמו בכל אוניברסיטה, זה מאוד משמעותי."


עוד סיפרה נוי, "בחודש האחרון בין הקמפיין לבין תפעול העמוד החדש שלי באינסטגרם powerfullife_by_noy , חזרתי להעלות תמונות לרשתות החברתיות לאחר הפסקה של שלוש שנים בהן הפלטפורמה נראתה לי לעיתים שטחית מדי עם הרבה מצגי שווא, אבל בתקופת הקורונה החלטתי לנסות לתעל את האינסטגרם באופן חיובי כדי להשפיע על אנשים לחיות בעוצמה. זה האני מאמין שלי. לחיות מעבר לבינוני. לאכול בריא, להתאמן הרבה, לקרוא ספרים מעוררי השראה, ללמוד. אני נותנת כל יום טיפ כלשהו עם ערך מוסף ולא שוכחת לשלב גם רגעי קושי ומלחמות אישיות, כי אסור לנסות להראות באינסטגרם שהכל מושלם. זה יכול לגרום לאנשים לתופעות מאוד שליליות. אני מקווה שאוכל לתת דרייב לעוד אנשים להגשים את עצמם."
חיפוש כתבות
   כל הכתבות
כתבות שיכולות לעניין אותך עוד
קיץ אוסטרלי בגן גורו קיץ אוסטרלי בגן גורו
23/7/2025 פלאשנט רכילות
יש על מי לסמוך יש על מי לסמוך
23/7/2025 פלאשנט רכילות
לזכרו של ינאי אילו ז לזכרו של ינאי אילו ז"ל
15/7/2025 פלאשנט רכילות
חגיגת יום הולדת לראש העיר מרים פיירברג־איכר חגיגת יום הולדת לראש העיר מרים פיירברג־איכר
15/7/2025 פלאשנט רכילות
עולם של סגנונות עולם של סגנונות
10/7/2025 פלאשנט רכילות
קופה ראשית הגיעה ל- קופה ראשית הגיעה ל-"רגעים"
9/7/2025 פלאשנט רכילות
חוגגת יום הולדת עם תפריט חדש חוגגת יום הולדת עם תפריט חדש
9/7/2025 פלאשנט רכילות
נתניה מצדיעה למתגייסים נתניה מצדיעה למתגייסים
9/7/2025 פלאשנט רכילות
24 שעות של הצלת חיים 24 שעות של הצלת חיים
4/7/2025 פלאשנט רכילות
גיבורים עם חיוך בשוק נתניה גיבורים עם חיוך בשוק נתניה
4/7/2025 פלאשנט רכילות

כל הכתבות הקודמות