גם בחדרה הביס מגיע עד לבית - -
לוקאלי
גם בחדרה הביס מגיע עד לבית

פלאשנט לוקאלי
יום שני, 16 בספטמבר 2024, 11:50
רשת תן ביס מתרחבת ותושבי חדרה מרוויחים

(צילום: צילום: אורי מגנוס)

תושבי חדרה, לכבוד השנה החדשה ולקראת החגים – פלטפורמת משלוחי האוכל המובילה תן ביס מתרחבת ומצרפת מגוון גדול של מסעדות וחנויות בעיר מהן ניתן להזמין משלוח עד הבית, וכעת גם מזמינה אתכם ליהנות ממבצע שווה במיוחד לזמן מוגבל.

במסגרת המבצע, החל מ-15 בספטמבר ועד סוף אוקטובר, פלטפורמת המשלוחים תן ביס תעניק הטבה של קוד קופון בסך 120₪ שניתן יהיה לממש ב-3 הזמנות (40 ש"ח בכל הזמנה) בחדרה בלבד. קוד הקופון: HADERA120. המבצע תקף במשלוחים ובפיקאפ, בימים א'-ה' וחול המועד החל מהשעה 18:00, ובימים ו'-ש' וחגים לאורך כל שעות היום, מינ' הזמנה 80 ש"ח (לא כולל דמי משלוח).

בין המסעדות בעיר שבהן תוכלו להנות מהמבצע ולהזמין משלוח שווה עד הבית ניתן למצוא את: בורגר סאלון, אושי אושי, שיסו, אמריקן פיצה, מקדונלד'ס, סמי בכיכר, בורגר לג'נדס, דומינו'ס פיצה, פאט ויני ועוד. 

תנאי המבצע המלאים: ההטבה כוללת קופון של ₪40 למימוש ב-3 הזמנות בחדרה בלבד | תקף עד ה-31.10.24, בימים א'-ה' וחול המועד החל מ-18:00, ובימים ו'-ש' וחגים בכל שעות היום או עד גמר המלאי ׁ(מינ' 4,000 קופונים במלאי), המוקדם מבניהם | מינ' הזמנה ₪80 (לא כולל דמי משלוח) | במשלוחים ובפיק אפ בלבד | בהתאם לשעות פעילות המסעדות המשתתפות, מינ' ההזמנה בכל מסעדה ולפי אזורי החלוקה | ללא כפל מבצעים | לא ניתן לממש את ההטבה לרכישת שוברים דיגיטליים בסופרמקטים | ט.ל.ח.



תן ביס הינה אחת מפלטפורמות משלוחי האוכל הגדולות בישראל המציעה שירות משלוחים ממגוון רחב של מסעדות בכל רחבי הארץ. החברה נוסדה בשנת 2000 והפכה לחברה מובילה במתן פתרונות לעסקים באמצעות סבסוד ארוחות לעובדיהם. בנוסף למגזר העסקי, פלטפורמת תן ביס זמינה גם לקהל הרחב עם שירות המאפשר לכל אחד להזמין משלוחים ולהנות מהטבות מאלפי מסעדות בפריסה ארצית. תן ביס פועלת כיום בכל הארץ ומעסיקה מאות עובדי מטה, כ-2000 שליחים תחת חברת המשלוחים, עובדת עם אלפי מסעדות בפריסה ארצית, ונחשבת לאחת החברות הגדולות והבולטות בשוק. מודל ההעסקה בתן ביס הוא ישיר. שליחי החברה מקבלים "מטריית מעסיק" מלאה הכוללת תנאים סוציאליים כמו ביטוח לאומי והפרשות לפנסיה, ימי מחלה וימי חופשה, מתנות לחג, החזרי נסיעות, מענה ניהולי-אישי לצרכי העובד כמו הדרכות בטיחות בדרכים וקבלת ציוד בטיחות בעבודה ללא עלות.

צילום: אורי מגנוס

כל הכתבות הקודמות
עוד כתבות שיכולות לענין אותך
פתרונות אורתופדים לכאבי גב פתרונות אורתופדים לכאבי גב
14/9/2026 פלאשנט לוקאלי
הירושה תקועה: מה קורה כשאחד היורשים מסרב לשתף פעולה? הירושה תקועה: מה קורה כשאחד היורשים מסרב לשתף פעולה?
12/9/2026 פלאשנט חוק ומשפט
מייסדת בית הספר המכיל בחדרה מועמדת לתפקיד שרת החינוך מייסדת בית הספר המכיל בחדרה מועמדת לתפקיד שרת החינוך
7/9/2026 פלאשנט לוקאלי
המדריך המעשי לשיווק B2B בלינקדאין בלי תקציב פרסום גדול המדריך המעשי לשיווק B2B בלינקדאין בלי תקציב פרסום גדול
6/9/2026 פלאשנט עסקים
מי מנהל את הרכוש ומי יורש אותו? ההבדל בין ייפוי כוח מתמשך לצוואה מי מנהל את הרכוש ומי יורש אותו? ההבדל בין ייפוי כוח מתמשך לצוואה
4/9/2026 פלאשנט חוק ומשפט
בין ציפייה ואכזבה הורית, והיכולת להמשיך הלאה ביחד בין ציפייה ואכזבה הורית, והיכולת להמשיך הלאה ביחד
4/9/2026 פלאשנט לוקאלי
הקמפיין נראה טוב אבל אף אחד לא זוכר אותו: איפה הקריאייטיב נכשל? הקמפיין נראה טוב אבל אף אחד לא זוכר אותו: איפה הקריאייטיב נכשל?
3/9/2026 פלאשנט עסקים
מתי מותר למעסיק לפטר עובד חולה? מתי מותר למעסיק לפטר עובד חולה?
29/8/2026 פלאשנט חוק ומשפט
שנה חדשה עם מבנים חדשים שנה חדשה עם מבנים חדשים
28/8/2026 פלאשנט לוקאלי
רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה
24/8/2026 פלאשנט עסקים
יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי
24/8/2026 פלאשנט עסקים
10 סימנים שהבניין שלכם זקוק לתחזוקה 10 סימנים שהבניין שלכם זקוק לתחזוקה
23/8/2026 פלאשנט עסקים
האם חוות דעת שלילית של מנהלת על עובדת יכולה להיחשב לשון הרע? האם חוות דעת שלילית של מנהלת על עובדת יכולה להיחשב לשון הרע?
22/8/2026 פלאשנט חוק ומשפט
איך לבחור בין סוגי המצבות השונים? הטיפים של טופ מצבות איך לבחור בין סוגי המצבות השונים? הטיפים של טופ מצבות
20/8/2026 פלאשנט עסקים
שני בקבוקי תבערה בלילה אחד שני בקבוקי תבערה בלילה אחד
19/8/2026 פלאשנט חוק ומשפט
מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק? מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק?
15/8/2026 פלאשנט עסקים
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
14/8/2026 פלאשנט חוק ומשפט
דירת הסמים בנתניה דירת הסמים בנתניה
13/8/2026 פלאשנט חוק ומשפט
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
13/8/2026 פלאשנט חוק ומשפט
נחנך פארק נחנך פארק "הרי גרינטל – רכס הכורכר"
13/8/2026 פלאשנט לוקאלי
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה? הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
13/8/2026 פלאשנט עסקים
צו סגירה למסעדת צו סגירה למסעדת "אושי אושי" בחדרה
12/8/2026 פלאשנט לוקאלי
איך לבחור בגד ים מחמיא - 6 טיפים לבחירת בגד ים מחטב, אוסף ומחמיא איך לבחור בגד ים מחמיא - 6 טיפים לבחירת בגד ים מחטב, אוסף ומחמיא
10/8/2026 פלאשנט עסקים
אירוע קשה בנתניה: גבר התאבד בגינה ציבורית אירוע קשה בנתניה: גבר התאבד בגינה ציבורית
10/8/2026 פלאשנט לוקאלי
האם מותר לנשל את הילדים  מהירושה? האם מותר לנשל את הילדים מהירושה?
8/8/2026 פלאשנט חוק ומשפט
כתבות נוספות
הקמפיין נראה טוב אבל אף אחד לא זוכר אותו: איפה הקריאייטיב נכשל? הקמפיין נראה טוב אבל אף אחד לא זוכר אותו: איפה הקריאייטיב נכשל?
3/9/2026 
מתי מותר למעסיק לפטר עובד חולה? מתי מותר למעסיק לפטר עובד חולה?
29/8/2026 
שנה חדשה עם מבנים חדשים שנה חדשה עם מבנים חדשים
28/8/2026 
רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה
24/8/2026 
יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי
24/8/2026