פלאשנט תרבות - פתיחה חגיגית לחודש האישה בחדרה: התערוכה הבינלאומית נשים בגוונים
תרבות
פתיחה חגיגית לחודש האישה בחדרה: התערוכה הבינלאומית נשים בגוונים

ראובן יגיל
יום שישי, 11 במרץ 2022, 19:53
התערוכה 'נשים בגוונים', מוצגת בבית האמנים בחדרה במסגרת אירועי יום האישה הבינלאומי המצוין ב 8 במרץ. השבוע (א', 6.3.22) התקיימה הפתיחה החגיגית. יועצת ראש העיר לקידום מעמד האישה: "תערוכה מרשימה המראה את גווניה הרבים של האישה לאורך ההיסטוריה"

"נשים בגוונים". פתיחה חגיגית (צילום: דוברות העירייה)

השבוע (א' 6.3.22) התקיימה פתיחה חגיגית לתערוכה ״נשים בגוונים״ המוצגת בבית האמנים בחדרה במסגרת אירועי יום האישה הבינלאומי במהלך חודש מרץ, במטרה להדגיש את רב הגוניות של נשים באשר הן ולא רק בגוונים החיצוניים. הפתיחה החגיגית נערכה בהפקת יועצת ראש העיר לקידום מעמד האישה רויטל פוקס והאוצרת חוה גדיש. את הערב הראשון של התערוכה פקדו עשרות משתתפות ומשתתפים שנהנו מיצירות האומנות שהוצגו בתערוכה ומהופעה של טדי והגיטרה.

מדבריה של רויטל פוקס, יועצת ראש העיר לקידום מעמד האישה: ״זכינו לפתוח את חודש האשה בתערוכה מרשימה המראה את גווניה הרבים של האישה לאורך ההיסטוריה. גאווה גדולה על ההשתתפות המרשימה של אומניות ואומני העיר, וכן השתתפות של אמנים מרחבי הארץ ומחו״ל. תודה לחוה גדיש, אוצרת התערוכה שהופכת את בית האומנים בעיר לאבן שואבת ליצירה הישראלית״.

התערוכה פתוחה למבקרים ומבקרות בתאריכים 6-24/3/22, בימים ראשון-שישי בין השעות 10:00-14:00 ובימים שני ורביעי בשעות 16:00-18:30, בבית האמנים, מתחם יד לבנים חדרה.
חיפוש כתבות
   כל הכתבות
כתבות נוספות שיכולות לענין אותך
נכד נכד
4/6/2026 פלאשנט תרבות
מאה שנים של יצירה מאה שנים של יצירה
3/6/2026 פלאשנט תרבות
על הקו שבין חיים למוות על הקו שבין חיים למוות
28/5/2026 פלאשנט תרבות
אדם צריך אדם צריך
21/5/2026 פלאשנט תרבות
שומרת נשמתי שומרת נשמתי
14/5/2026 פלאשנט תרבות
תערוכת יחיד לאמנית ביאטריס וסרמן תערוכת יחיד לאמנית ביאטריס וסרמן
11/2/2026 פלאשנט תרבות
להקת ג'עלה בחצר בית הבאר להקת ג'עלה בחצר בית הבאר
19/9/2025 פלאשנט תרבות
פסטיבל מוזיקה בינלאומ פסטיבל מוזיקה בינלאומ
10/9/2025 פלאשנט תרבות
הילדות הכי רעות בתל אביב - חוזרות בצבע מלא הילדות הכי רעות בתל אביב - חוזרות בצבע מלא
31/8/2025 פלאשנט תרבות
הילדות הכי רעות בתל אביב - חוזרות בצבע מלא הילדות הכי רעות בתל אביב - חוזרות בצבע מלא
31/8/2025 פלאשנט תרבות

כל הכתבות הקודמות