נספרסו משיקה מכונת קפה חדשה: One Lattissima בעלת מערכת הקצפה מתקדמת ופשוטה. למכונה עיצוב יוקרתי ומודרני, עשויה חומרים איכותיים
אספרסו, קפוצ'ינו או לאטה מקיאטו? לכל אחד אחד יש הקפה שלו שאיתו הוא מתחיל את הבוקר. נספרסו משיקה חווית קפה ביתית חדשה עם מכונת ה-One Lattissima, מכונה קומפקטית בגודלה, שמציעה פתרון מושלם למתכוני קפה בלחיצת כפתור, כולל מתכוני קפה עם חלב. המכונה אידאלית למטבחים וחללים קטנים, ויכולה להיות מתנה מפנקת במיוחד לחגים לאוהבי הקפה האיכותי.
One Lattissima הינה בעלת מערכת הקצפה מתקדמת ופשוטה, הלוקחת את נוחות הכנת הקפה צעד אחד קדימה. מיכל החלב, המותאם בדיוק לגודל של ספל קפוצ'ינו או לאטה מקיאטו, כך שניתן להשתמש בדיוק בכמות הנדרשת מבלי לשפוך חלב עודף.
החדשה של נספרסו. יוקרתית ומודרנית
למכונה עיצוב יוקרתי ומודרני, עשויה חומרים איכותיים כגון ידית הרמה ממתכת מלוטשת וגימורים מוקפדים בדוגמת פסים ייחודית, היא מגיעה בשני צבעים בעיצוב מודרני - לבן או מוקה. כמו בכל מכונות נספרסו, גם במכונה זו הקפה מופק מקפסולות נספרסו במיצוי אופטימלי לקפה איכותי עם שכבת קרמה עבה. המכונה קלה לתפעול וכוללת שלושה כפתורים - האחד מיועד להכנת אספרסו, השני ללונגו, והשלישי להכנת מתכון קפה עם חלב – קפוצ'ינו או לאטה מקיאטו מפנקים. למכונה מהירות חימום של 25 שניות בלבד, מעבר למצב חיסכון באנרגיה לאחר 9 דקות ללא שימוש וחיווי לניקוי אבנית ומילוי מיכל מים.
מחיר: 1,380 ש"ח ולקראת החג מוצעת המכונה לצד שובר על סך 200 שקלים לקניית קפסולות קפה נספרסו.
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.