יס פלאנט זכרון יעקב חוגגים עם מוטק'ה החולב מתלמי אלעזר
לילך אנטון יום ראשון,
13 במאי 2018, 20:23
חוגגים שבועות במתחם ה-VIP ביס פלאנט זכרון יעקב בשיתוף מחלבת מוטק'ה החולב מתלמי אלעזר. מחלבת הבוטיק הוקמה ע"י מוטק'ה, חקלאי ותיק מהמושב תלמי אלעזר כמיזם משפחתי של יצור גבינות משובחות על טהרת חלב כבשים
מתחם ה- VIP של יס פלאנט זכרון יעקב חוגג שבועות! במהלך הסופ"ש הקרוב יוכלו אורחי המתחם ליהנות מתפריט הקיץ החדש ובנוסף, מגבינות בוטיק בשיתוף מחלבת מוטק'ה החולב. מחלבת הבוטיק הוקמה ע"י מוטק'ה, חקלאי ותיק מהמושב תלמי אלעזר כמיזם משפחתי של יצור גבינות משובחות על טהרת חלב כבשים בעבודת יד בשיטות מסורתיות מחלב מלא ללא חומרים משמרים.
מתחם ה- VIP של יס פלאנט צילום: איל תגר
מתחם ה- VIP של יס פלאנט מציע את חווית הבילוי המושלמת. טרקלין המתחם נפתח לאורחי הקולנוע 30 דק' לפני תחילת הסרט ומציע ארוחת ערב עשירה ומזנון קולנוע מלא חופשי וללא הגבלה הכולל פופקורן, נאצ'וס, גלידות, שתייה חמה וקרה ועוד. בסיום הארוחה האורחים מוזמנים להקרנת סרט באולם אינטימי עם כורסאות מפנקות. החל מה-1 במאי רשת yes PLANET מציעה תפריט קיץ חדש המציע שלל מנות וסגנונות, חובקי עולם וז'אנרים קולינריים, בסופ"ש הקרוב יוכלו אורחי המתחם להנות גם מגבינות הבוטיק של מחלבת מוטק'ה החולב. 17-19/5 מתחם ה-VIP ביס פלאנט זכרון יעקב.
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.