פלאשנט תרבות - ערב מיוחד לציון השקת ספרים למשוררות מחדרה
יום שישי, 4 בספטמבר 2026
חדשות   ספורט   בריאות   חינוך   תרבות   עסקים   רכילות
ערב מיוחד לציון השקת ספרים למשוררות מחדרה
מירית אזרחי
יום רביעי, 17 ביוני 2015, 12:29

המשוררות קרן קוך ולילך גליל, תושבות חדרה, אשר כל אחת מהן פרסמה השנה ספר שירה, יציינו את השקת ספריהן בערב מיוחד שבו יארחו את המשוררת אגי משעול.
ערב שירה מיוחד בחסות קהילת האמנים בעיר יתקיים במרכז הצעירים העירוני, הפועל במסגרת על"ה. המשוררות קרן קוך ולילך גליל, תושבות חדרה, אשר כל אחת מהן פרסמה השנה ספר שירה, יציינו את השקת ספריהן בערב מיוחד שבו יארחו את המשוררת אגי משעול.

קרן קוך הוציאה לאור את ספר שיריה השני, "עד תקרת הבית", לפני כחודשיים בהוצאת "קשב לשירה". בשנתיים האחרונות היא מתגוררת בגבעת אולגה ומשמשת כמורה לתיאטרון בבית הספר הדמוקרטי בעיר.

לילך גליל פרסמה את ספר שיריה, "כשהאיילה תחלוף", לפני שמונה חודשים בהוצאת "פרדס". גליל תושבת חדרה מעל עשור ומנחה סדנאות כתיבה בחדרה וסביבתה. שתי המשוררות המקומיות יקראו משיריהן וישוחחו עם המשוררת המוכרת והמוערכת אגי משעול, תושבת גדרה, על תהליך הכתיבה ועל השירים עצמם, ויבדקו בין השאר האם יש בכלל השפעה לעובדה שהם נכתבו בפריפריה.

את הערב ילוו שני אמנים נוספים: הזמר והיוצר איתמר רוטשילד, ואמנית הפרפורמנס מיכל דר. האירוע יתקיים במרכז הצעירים ברחוב הנשיא, ביום ה' 25 ביוני בשעה 20:00. הכניסה חופשית ומומלצת.

קרן קוך ולילך גליל צילום: יח"צ
  כתוב למערכת
כתבות שיכולות לעניין אותך עוד
שבע עשרה שנה
   
ציפור פצועה
   
פתק ( נכתב כשגרתי בירושלים)
   
פָּנַי
   
השתיקה של אבא
   
כמו לבקש סליחה / מתוך ספרי ללכת (2013)
כתבות ארכיון
 
 האימייל האדום
בואו לבקר בדף
הפייסבוק של פלאשנט
גלריית    גלריית "חן וינקלר" נפתחה בממילא בירושלים
טויוטה למען משפחות נזקקות    טויוטה למען משפחות נזקקות
שומרים על הטבע    שומרים על הטבע
 דנה גרוצקי שוברת שיאים של מתיקות     דנה גרוצקי שוברת שיאים של מתיקות

© כל הזכויות שמורות לפלאשנט            אודות האתר | כתבו לנו | תנאי שימוש | פרסמו אצלנו |