פלאשנט בריאות - ''הלל יפה'' - היענות שיא לחיסון נגד נגיף הקורונה
בריאות
"הלל יפה" - היענות שיא לחיסון נגד נגיף הקורונה

ראובן יגיל
יום חמישי, 24 בדצמבר 2020, 19:18
עובדי המרכז הרפואי הלל יפה סיימו השבוע את מלאי החיסונים שהועבר לבית החולים למתן החיסון הראשון. למעלה מ- 55% אחוז מחוסנים בחיסון הראשון, נתון שממקם את "הלל יפה" בין 5 בתי החולים הראשונים בארץ במתן החיסון לעובדים

צוות האחים והאחיות והצוות הלוגיסטי שעסקו בחיסונים (צילום: דוברות בית החולים)

השלב הראשון במתן חיסון נגד נגיף קורונה לעובדי המרכז הרפואי הלל יפה עבר בהצלחה רבה, עת אזל כבר ביום הרביעי לחיסונים כל מלאי החיסונים שקיבל בית החולים, וחוסנו למעלה מ- 55% מעובדי המרכז הרפואי. מדובר בהיענות שיא, שממקמת את "הלל יפה" בית 5 בתי החולים הראשונים בארץ במתן החיסון לעובדים.

על המבצע המורכב, שדרש רישום מראש, זימון פרטני, מתן חיסון, הסברים והרבה תכנון יעיל מקדים, היה ממונה צוות שכלל את הנהלת המרכז הרפואי, צוות סיעודי בכיר, צוות לוגיסטיקה ותפעול, צוות בית המרקחת ועוד. במהלך ארבעה ימים מרוכזים היו אלו אחיות ואחים בכירים שנתנו את החיסונים לעובדים, בשילוב ידיים של צוות הפקידות של מרפאות החוץ.

בית החולים גם סייע במתן חיסון לעובדים מבתי חולים עמיתים באיזור – שוהם, שער מנשה, לב השרון ועוד. החיסון השני יינתן, כנדרש לאחר 21 יום.

ד"ר מיקי דודקביץ, מנהל המרכז הרפואי הלל יפה, שהיה ראשון המתחסנים: "השבוע היינו עדים לאירוע היסטורי של התחסנות הצוותים המטפלים בבית החולים כנגד תחלואת הקורונה. הייתה הרתמות עצומה בבית החולים הן של הצוותים שהתארגנו והתנדבו לחסן ועשו זאת במקצועיות ו״יד קלה״ והן של העובדים שהבינו את חשיבות ההתחסנות למיגור הקורונה. הייתה התנהלות מופתית ושקטה בדרך לנצח את הרעש שהקורונה הביאה עלינו."
חיפוש כתבות
   כל הכתבות
כתבות נוספות שיכולות לענין אותך
דרופ פוט – כשהרגל מסרבת להתרומם: מה חשוב לדעת על התופעה והטיפול בה דרופ פוט – כשהרגל מסרבת להתרומם: מה חשוב לדעת על התופעה והטיפול בה
...
פלאשנט בריאות | 1/8/2026
התמוטטה בחדר כושר וחזרה לחיים התמוטטה בחדר כושר וחזרה לחיים
...
פלאשנט בריאות | 30/7/2026
"אי אפשר להשאיר מתקן רפואי לא נקי"
...
פלאשנט בריאות | 29/7/2026
אות הוקרה למד״א הצלה שרון אות הוקרה למד״א הצלה שרון
...
פלאשנט בריאות | 29/7/2026
רגל סוכרתית: כך ניתן למנוע את הסיבוכים הקשים של מחלת הסכרת רגל סוכרתית: כך ניתן למנוע את הסיבוכים הקשים של מחלת הסכרת
נכתב על ידי נהור רויזמן הבעלים...
פלאשנט בריאות | 25/7/2026
כשסנדלרים הופכים למנתחים כשסנדלרים הופכים למנתחים
...
פלאשנט בריאות | 18/7/2026
חייה של בת 30 מחדרה - ניצלו חייה של בת 30 מחדרה - ניצלו
...
פלאשנט בריאות | 6/7/2026
פיברומיאלגיה: כשהכאב אינו נראה לעין - אילו טיפולים עשויים לסייע? פיברומיאלגיה: כשהכאב אינו נראה לעין - אילו טיפולים עשויים לסייע?
...
פלאשנט בריאות | 3/7/2026
זהירות סלמונלה בטחינה זהירות סלמונלה בטחינה
...
פלאשנט בריאות | 25/6/2026
 תוכנית אזורית לקידום תזונה בריאה ואורח חיים בריא תוכנית אזורית לקידום תזונה בריאה ואורח חיים בריא
...
פלאשנט בריאות | 16/6/2026

כל הכתבות הקודמות