| 
שנת הלימודים האקדמית שנפתחה השבוע, לא פסחה גם על בית הספר לאחים ואחיות של המרכז הרפואי הלל יפה. עם מגוון מסלולים וקורסים.
 "השנה נפתחה עם לא מעט מסלולי הכשרה ולימוד", מציינת פרופ' מירב בן נתן, מנהלת בית הספר. "פתחנו מסלולים האקדמיים להסבת אקדמאים עם תואר ראשון באחיות ומסלול אקדמי ארבע שנתי - שניהם של שלוחת אוניברסיטת תל אביב. במקביל, אנחנו גאים להמשיך ולטפח את דור העתיד בתוכניות כמו תוכנית "פרח אקדמי לאחים ואחיות בהלל יפה" לכיתות י׳-י״ב עם אולפנת מבשרת ברוך בחדרה, הפועלת זו השנה התשיעית, וכן שיתוף פעולה חדש עם התיכון החקלאי אורט פרדס חנה במגמת מדעי הבריאות".
 
 בית הספר ממשיך גם השנה להציע מגוון רחב של קורסי השתלמות לאחים ואחיות בתחומים קליניים מובילים: טיפול נמרץ, גריאטריה, פוריות, ייעוץ שינה, פסיכיאטריה, אי ספיקת לב והדרכה קלינית - לצד קורסי העשרה מגוונים.
 
 כאמור, אחד מההישגים המרכזיים הוא פתיחת קורס הסבת אקדמאיים מהגדולים בהיקפו במדינה שבו לוקחים חלק 106  סטודנטים וסטודנטיות.
 
 "זוהי פתיחה מעוררת השראה לשנה שמביאה עימה חזון, חדשנות ומצוינות במקצוע האחיות", מסכמת פרופ' בן נתן את ההתחלה המבטיחה. "אנו גאים בסטודנטים שלנו, שהם גם העתיד של מערכת הבריאות בישראל".
 
 
 |