חשיפה:תוספת השכר של גל סעדה - פלאשנט חדשות -
חדשות
חשיפה:תוספת השכר של גל סעדה

פלאשנט חדשות
יום שלישי, 19 במאי 2026, 17:44
יועצת התקשורת של עיריית חדרה זכתה לתוספת שכר בגובה 38 אחוזים. סעדה בתגובה: "שיעור תוספת השכר עומד על 25 אחוזים בלבד". המסמכים מוכיחים אחרת

(צילום: לפי סעיף 27א לחוק זכויות היוצרים)

יועצת התקשורת של עיריית חדרה, זכתה לאחרונה בתוספת שכר חריגה, בגובה 38 אחוזים! סעדה, מועסקת באמצעות החברה הכלכלית וחתמה על חוזה לפני 4.5 שנים. בחוזה העסקה שלה (הנמצא במערכת אתר החדשות פלאשנט) מצוין כי שכרה הוא 20,000 שקלים לפני מע"מ.


לאחרונה שכרה של היועצת קפץ. לידי מערכת אתר פלאשנט הגיעו העתקי חשבוניות של סעדה לחודשים מרץ אפריל. הסכום בחשבונית לפני מע"מ קפץ ל-27,500 וזאת בתקופה בה עסקים קורסים כלכלית, משפחות של חיילי מילואים נלחמות על כל שקל ובעיריית חדרה או בחברה הכלכלית, מישהו חשב להעלות את שכרה של היועצת ב-38 אחוזים לפני מע"מ.


בתחילה פנינו לחברי דירקטוריון בחברה הכלכלית, החברה שמעסיקה את סעדה והם נדהמו לשמוע את הפרטים וציינו כי בירקטוריון לא אושר מעולם תוספת שכר ליועצת התקשורת.


פנינו לסעדה לקבל תגובה וחברה לעבודה אסי קוטין שלח את התגובה:


"שיעור התוספת לשכר של יועצת התקשורת גל סעדה עומד על 25% בלבד, והוא אושר כדין ועל פי כללי המנהל התקין, לאחר בחינה מקצועית ומסודרת של הגורמים הרלוונטיים בעירייה.


מדובר בעדכון שכר שבוצע לאחר תקופה ממושכת של כארבע שנים וחצי בהן שכרה של גל סעדה נותר קבוע לחלוטין, ללא כל הצמדה למדד וללא עדכונים המקובלים במשק ובמגזר הציבורי בתפקידים מקבילים. בפועל, מדובר בתיקון עיוות מתמשך ולא במהלך חריג. 


גל סעדה ממלאת את תפקידה בצורה יוצאת דופן, מובילה את מערך הדוברות וההסברה של העירייה במקצועיות, באחריות ובמסירות מלאה סביב השעון, בשגרה, בחירום ובאירועים מורכבים ורגישים. עבודתה זוכה להערכה רבה מצד גורמי המקצוע והנהלת העירייה.


ראוי להזכיר כי במגזר הציבורי קיימים עשרות אלפי עובדים אשר שכרם מתעדכן לאורך השנים במסגרת הסכמים, הצמדות ותיקוני שכר שונים, ולכן הניסיון להציג את המקרה הזה כאירוע חריג הוא מנותק מהמציאות ומוטה באופן מובהק.


כל ניסיון להכפיש את שמה של עובדת ציבור מסורה, לפגוע במקצועיותה או לייצר דה-לגיטימציה לעבודתה המקצועית הוא פסול, ציני ושערורייתי".


פנינו שוב לקוטין וחידדנו כי יש בידינו את ההסכם והעתקי חשבוניות וכי מדובר בתוספת של 38 אחוזים! אך הוא לא הגיב לפנייתנו החוזרת.


חיפוש כתבות
   כל הכתבות
חדשות
עוד בחדשות
מדברים על זה
"טרור לא ינצח מדינה. טרור הוא מפלטו של החלש שמזנב בחזק"
אילן אוסטפלד, יועץ אסטרטגיה ות...
מערכת פלאשנט | 12.4.2022
כיתת ותיקים בתיכון טכנולוגי נעמת חדרה יצאה לדרך כיתת ותיקים בתיכון טכנולוגי נעמת חדרה יצאה לדרך
צוות צילום של כאן 11 הגיע לחדר...
ראובן יגיל | 3.12.2021
הכירו את הדפיברילטורים הקרובים אליכם הכירו את הדפיברילטורים הקרובים אליכם
המיזם החברתי 'הצילו! איפה דפי?...
פלאשנט לוקאלי | 22.11.2021
על עורך דין לשון הרע בחיפה – אסור לכם להתפשר! על עורך דין לשון הרע בחיפה – אסור לכם להתפשר!
...
פלאשנט חוק ומשפט | 1.11.2021 | ממומן
שנת הלימודים האקדמית החדשה יצאה לדרך שנת הלימודים האקדמית החדשה יצאה לדרך
השבוע יצאה לדרך שנת הלימודים ה...
ראובן יגיל | 15.10.2021
כתבות נוספות שיכולות לענין אותך
 משטרת ישראל: סיכלנו אירוע הצתה בחדרה משטרת ישראל: סיכלנו אירוע הצתה בחדרה
13/5/2026 פלאשנט חדשות
בלעדי: עיריית חדרה מפעילה חוקרים פרטיים שעוקבים אחרי עובדי עירייה בלעדי: עיריית חדרה מפעילה חוקרים פרטיים שעוקבים אחרי עובדי עירייה
12/5/2026 פלאשנט חדשות
בשורה לחולי סרטן באזור חדרה בשורה לחולי סרטן באזור חדרה
10/5/2026 פלאשנט חדשות
מחזקים את הרצף החינוכי בפנאי העיר חדרה מחזקים את הרצף החינוכי בפנאי העיר חדרה
7/5/2026 פלאשנט חדשות
"נעשה לכם פתח תקווה 2"
4/5/2026 פלאשנט חדשות
עוד בחדשות
 גביית ארנונה לא חוקית על בריכות שחייה פרטיות בזכרון יעקב? גביית ארנונה לא חוקית על בריכות שחייה פרטיות בזכרון יעקב?
3/5/2026 פלאשנט חדשות
"חובות שנמחקו לכאורה המשיכו לרדוף תושבים"
2/5/2026 פלאשנט חדשות
הכוכבים של איש העסקים יוסי דהן הכוכבים של איש העסקים יוסי דהן
1/5/2026 פלאשנט חדשות
בנתניה אומרים לא לאלימות בקרב בני הנוער בנתניה אומרים לא לאלימות בקרב בני הנוער
1/5/2026 פלאשנט חדשות
סוכל פיגוע פלילי בחדרה סוכל פיגוע פלילי בחדרה
29/4/2026 פלאשנט חדשות
חיפוש כתבות
   כל הכתבות
מדברים גם על זה