פלאשנט צרכנות יום ראשון,
31 באוקטובר 2021, 20:48 ממומן
חדרה היא עיר במישור השרון, חלק ממחוז המרכז ומועצה מקומית. הוא ממוקם בין נתניה לחדרה
חדרה נוסדה ככפר חקלאי במישור החוף מצפון-מערב ליפו על ידי עולים יהודים מהמזרח התיכון בשנת 1924 כחלק ממאמץ להקים יישובים חקלאיים יהודיים חדשים. המתיישבים היו בני העלייה השנייה שהתגוררו בתל אביב ועבדו בשוק שלה, שהיה במרחק שלוש שעות נסיעה ברגל או באוטובוס. צמיחתה של חדרה הייתה מקבילה לזו של תל אביב מדרום לה, כאשר שתי הערים חוו צמיחה מהירה במהלך מלחמת העולם השנייה והתפשטות עירונית לאחר מכן לאחר 1948.
ניתן למצוא מאפיות כמעט בכל פינת רחוב בישראל ואפילו בעיר חדרה, כאשר חלק מהמאפיות אף מכפילות את תפקידן כבית קפה. מאפיות נפתחות לרוב מוקדם בבוקר כדי להכין לחמים טריים ופריטי מאפה לארוחת הבוקר. זה נעשה בדרך כלל על ידי אופים שיתחילו את יומם בסביבות 4 בבוקר אם זה יום חול, או מוקדם יותר מזה אם הם עובדים בסופי שבוע. לאחר מכן, האופים ימשיכו בעבודתם לאורך היום בהכנת לחמים, מאפים ופריטי מאפה אחרים למכירה.
מאפיות הן באופן מסורתי אחד המקומות הפופולריים בישראל שאליהם משפחות הולכות ליהנות מארוחות הבוקר של סוף השבוע. מאפיות היו פעם המקום ללכת אליו לעוגות ומאפים, אבל עכשיו אפשר למצוא את הדברים האלה כמעט בכל מקום, כך שהמאפיות הפכו יותר ממוקדות בלחמים. יש הרבה סוגים שונים של מאפיות בישראל שמציעות משהו שונה כמו על נונו חדרה.
כמה מאפיות מתמחות בלחמים ללא גלוטן, בעוד שאחרות מציעות אפשרויות בריאות יותר כמו קמח שקדים וריבות ללא סוכר. מאפיות הופכות לשם נרדף לחיים בריאים ובריאים. אם אתם מחפשים מאפייה בסוף השבוע הזה זה יום המזל שלכם הכירו את נונו חדרה.
מבחר קרואסונים במאפיית נונו חדרה
קרואסונים הם סוג של מאפה העשוי מחמאה, קמח, שמרים, חלב ומלח. מקורו של הקרואסון באוסטריה. עם זאת, הוא הוצג לצרפת על ידי השף האישי של הקיסר האוסטרי בתחילת המאה ה-19. הקרואסון עשוי באופן מסורתי מבצק מחמצת של קמח חיטה צעיר (בדרך כלל לא מלכת) ושמרים, מעוצבים לצורה מוארכת ולאחר מכן נאפה ליצירת צורת הסהר הייחודית.
קרואסונים הם סוג של מאפה שעשוי מבצק, חמאה ושמרים. את הבצק משכבים בחמאה ומרדדים לעלה ולאחר מכן מקפלים לצורת משולש.
ישנם שלושה סוגים שונים של קרואסונים:
- קרואסון בצורת ישר: יש לו צורה ישרה ובדרך כלל נאפה טרי
- קרואסון מחיטה מלאה: סוג זה של קרואסון מכיל חיטה מלאה בבצק והוא בדרך כלל נאפה טרי
- קרואסון au beurre: סוג זה של קרואסון מכיל פחות בצק משתי הווריאציות האחרות מה שאומר שהן קלות יותר להכנה. הם גם מכילים יותר חמאה מה שהופך
אותם לפריכים יותר.
הקרואסון מקבל את שמו מסהרונים, המתייחס לצורת חצי ירח. המילה הצרפתית היא "קרואסון" שפירושה "לקפל".
מה הכוונה בכלי רכב ממונעים לילדים?
כלי רכב ממונעים יכולים לעלות את הביטחון העצמי של הילדים שלנו ולאפשר להם להרגיש בטוחים יותר בעצמם וביכולות האישיות שלהם...
פלאשנט צרכנות | 31.1.2022| ממומן
גן אירועים בחדרה
מחפשים גן אירועים בחדרה? הגעתם בדיוק למקום הנכון! במדריך הקצר הבא נציג בפניכם את מה שצריך לדעת לפני שבוחרים גן אירועים בחדרה...
פלאשנט צרכנות | 9.5.2021
יתרונות הבישול על כיריים אינדוקציה
יש הרבה יתרונות לבישול על כיריים אינדוקציה, ואם אתם מתכננים לרכוש כיריים חדשות אבל תוהים אם כדאי לכם לעבור למכשיר זה או לא, הגעתם למקום הנכון...
פלאשנט צרכנות | 31.3.2021| ממומן
כך תוכלו להימנע מהצורך בביצוע הסרת כתמים ממזרון
זכרו שאתם לא רוצים לקום בבוקר שיש לכם אוכל על המיטה, ואתם לא רוצים להגיע למצב שבו תצטרכו לבצע הסרת כתמים ממזרון...
פלאשנט צרכנות | 10.3.2021| ממומן
תפוחי – מדוע אנשים בוחרים לקנות פירות וירקות במשקים פרטיים
לפני שנסביר מדוע יותר ויותר צרכנים בוחרים לרכוש מוצרים כמו פירות וירקות, דרך משקים פרטיים, חשוב להדגיש, שיש לאינטרנט תפקיד חשוב בכך...
הכירו: "YAM" - קונספט קולינרי ראשון וחדשני בישראל המשלב אירועים יוקרתיים ומסע (ארוחת) טעימות על צוק פראי המשקיף לים בהובלת השף תומר אגאי. “Yam” נושא עמו בשורה גסטרונומית ראשונה מסוגה בישראל – קונספט קולינרי עילית המפגיש בין אירועים יוקרתיים, עטורי סטייל, לבין מסע טעימות (כשר)של השף על צוק פראי ביפו ממנו נשקף הים הפתוח בצורה פנורמית ובמלוא הדרו. החזון היצירתי של השף תומר אגאי – מהקולות הבולטים והמשפיעים ביותר בסצנת הקולינריה מביא עימו את הקוטור של עולם הקולינריה. בהצלחה!
לרגל שבוע הספר: כ-80 ספריות ברחבי הארץ יציגו הצגות הילדים שנכתבו בהשראת ספרי הילדים הפופולאריים ביותר ביניהם: הלב, אוזו ומוזו מכפר קאקארוזו, על פי ספרו האהוב והידוע של אפרים סידון, הארנב ממושי הצגה קסומה ע"פ ספרה של שלומית כהן אסיף, הדייג ודג הזהב, הברווזון המכוער, בגדי המלך החדשים, פינוקיו, פיטר פן, אלאדין ועוד. מוטי חלימי, מנכ"ל תאטרון השעה הישראלי: "אנו רואים בהצגה כלי רב עוצמה בסיוע לילדים להבין את הספרות טוב יותר, בצורה חווייתית ועוצמתית. הצגות ילדים מעודדות את הילדים לקרוא את הספר עליו מבוססת ההצגה".
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".