השף של פיצה בבת ים חולק את הסודות להכנת הפיצה המושלמת
פלאשנט צרכנות יום חמישי,
3 בפברואר 2022, 13:33 ממומן
כשזה מגיע לפיצה, לכל אחד יש דעה לגבי הטעמים והרכיבים שמתכנסים לשלמות הרמונית. במאמר זה, השף הראשי של פיצרייה בבת ים חולק את הסודות שלו להכנת הפיצה המושלמת, ואם חשבתם שאתם יודעים הכול על פיצה, תתכוננו להיות מופתעים.
הבצק משדרג או הורס את הפיצה, ואין תחליף לבצק טרי שמוכן לפי מתקון מקורי
פיצה בבת ים מציגה טעמים עדינים על גבי קרום דק או עבה, בסגנון אמריקאי, וכוללת ברוב המקרים וריאציות שמושכות תיאבון וחודרות ללב הלקוחות בכל יום בשבוע, ובכל עונה בשנה. מסעדת הפיצה הטובה ביותר בעיר מפורסמת בזכות שפע האפשרויות של תוספות וחומרי גלם איכותיים, אבל אולי תופתעו לגלות שהפיצרייה בעיר מגישה פיצות מבצק עבה או דק, בדיוק לפי טעמכם.
המרכיבים המשמשים הם מה שקובע בצק פיצה בבת ים כמקורי, וכמובן שיש להכין אותו טרי מדי יום. בצק פיצה שמוכן עם קמח לפי המתכון האמריקאי המקורי, מבטיח יצירת פיצה מבצק פריך מבחוץ ורך מבפנים, עם הקפדה על הנחיות המתכון המקוריות, כמו למשל, שימוש בכמות הנכונה של מים.
חשוב לזכור הנחיה חשובה אחת כשמכינים פיצה בבת ים: פחות זה יותר, אז כדאי שהפיצות תהיינה פשוטות אבל טעימות
מהבצק ועד לתוספות, וכל מה שביניהם, מתינות במהלך הכנת פיצה בבת ים היא הסוד להנאה מלאה מכל ביס מפנק. אם אי פעם הוגשה לכם פיצה עמוסה ברוטב ותוספות, עם בצק שהוא אינו יותר מבלגן ספוג, אז אתם כבר מבינים את הערך של איפוק.
יחד עם זאת, אותו עיקרון חל על כל היבט של הפיצות האמריקאיות המבוקשות ביותר. חשוב גם שבבצק הפיצה יהיה מלח, אחרת הוא יהיה חסר טעם. הטיפ הפשוט הזה מציג חידה. הוספת מלח לבצק הפיצה עשויה להשפיע על תוספת תערובות מלוחות כמו פפרוני ופרמזן.
השף הראשי של פיצרייה בבת ים מסכים שהפיצות הטובות ביותר מבוססות על בצק איכותי, כך שלעולם אין להקריב מלח בבצק על מזבח התוספות המלוחות.
המפתח הוא איזון
הכנת פיצה בבת ים מתבצעת בתהליך שמתחשב במכלול בבחירת החלקים, עם טעמים שמשלימים זה את זה, והקפדה על איזון. רוטב הפיצה הוא נושא נוסף ששנוי במחלוקת, אבל השף הראשי של פיצרייה בבת ים מסכים על שתי נקודות: שימוש במרכיבים טריים וחומרי גלם איכותיים במהלך היישום.
אין תרחיש חמור יותר מבצק רטוב, שהורס את כל מה שהופך פיצה לנהדרת. כשאנשים חושבים שהם מבינים את הכמות המושלמת של רטבים להוספה לפיצה שלהם, כדאי שהם יוותרו על חצי מהכמות. השף של פיצרייה בבת ים אומר שהרטבים צריכים לכלול עגבניות גינה איכותיות, בזיליקום טרי, אורגנו ושום.
רטבים צריכים להדגיש את הטעמים האחרים ולא לגבור עליהם, לכן המרכיבים צריכים להיות מאוזנים, ומסיבה זו הלקוחות שואלים אותו מה הסוד של הרוטב שלו.
מה הכוונה בכלי רכב ממונעים לילדים?
כלי רכב ממונעים יכולים לעלות את הביטחון העצמי של הילדים שלנו ולאפשר להם להרגיש בטוחים יותר בעצמם וביכולות האישיות שלהם...
פלאשנט צרכנות | 31.1.2022| ממומן
גן אירועים בחדרה
מחפשים גן אירועים בחדרה? הגעתם בדיוק למקום הנכון! במדריך הקצר הבא נציג בפניכם את מה שצריך לדעת לפני שבוחרים גן אירועים בחדרה...
פלאשנט צרכנות | 9.5.2021
יתרונות הבישול על כיריים אינדוקציה
יש הרבה יתרונות לבישול על כיריים אינדוקציה, ואם אתם מתכננים לרכוש כיריים חדשות אבל תוהים אם כדאי לכם לעבור למכשיר זה או לא, הגעתם למקום הנכון...
פלאשנט צרכנות | 31.3.2021| ממומן
כך תוכלו להימנע מהצורך בביצוע הסרת כתמים ממזרון
זכרו שאתם לא רוצים לקום בבוקר שיש לכם אוכל על המיטה, ואתם לא רוצים להגיע למצב שבו תצטרכו לבצע הסרת כתמים ממזרון...
פלאשנט צרכנות | 10.3.2021| ממומן
תפוחי – מדוע אנשים בוחרים לקנות פירות וירקות במשקים פרטיים
לפני שנסביר מדוע יותר ויותר צרכנים בוחרים לרכוש מוצרים כמו פירות וירקות, דרך משקים פרטיים, חשוב להדגיש, שיש לאינטרנט תפקיד חשוב בכך...
הכירו: "YAM" - קונספט קולינרי ראשון וחדשני בישראל המשלב אירועים יוקרתיים ומסע (ארוחת) טעימות על צוק פראי המשקיף לים בהובלת השף תומר אגאי. “Yam” נושא עמו בשורה גסטרונומית ראשונה מסוגה בישראל – קונספט קולינרי עילית המפגיש בין אירועים יוקרתיים, עטורי סטייל, לבין מסע טעימות (כשר)של השף על צוק פראי ביפו ממנו נשקף הים הפתוח בצורה פנורמית ובמלוא הדרו. החזון היצירתי של השף תומר אגאי – מהקולות הבולטים והמשפיעים ביותר בסצנת הקולינריה מביא עימו את הקוטור של עולם הקולינריה. בהצלחה!
לרגל שבוע הספר: כ-80 ספריות ברחבי הארץ יציגו הצגות הילדים שנכתבו בהשראת ספרי הילדים הפופולאריים ביותר ביניהם: הלב, אוזו ומוזו מכפר קאקארוזו, על פי ספרו האהוב והידוע של אפרים סידון, הארנב ממושי הצגה קסומה ע"פ ספרה של שלומית כהן אסיף, הדייג ודג הזהב, הברווזון המכוער, בגדי המלך החדשים, פינוקיו, פיטר פן, אלאדין ועוד. מוטי חלימי, מנכ"ל תאטרון השעה הישראלי: "אנו רואים בהצגה כלי רב עוצמה בסיוע לילדים להבין את הספרות טוב יותר, בצורה חווייתית ועוצמתית. הצגות ילדים מעודדות את הילדים לקרוא את הספר עליו מבוססת ההצגה".
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".