חברת שיכון ובינוי נדל"ן תציע בפרויקט חלומות פארק חדרה דירות בהנחה ועם הטבות מיוחדות למצטרפים לקהילה העירונית שנפתחה בקבוצה בפייסבוק על ידי חברת אנגל-שביט צרכנות נדל"ן חכמה.
פרויקט חלומות פארק חדרה של חברת שיכון ובינוי נדל"ן ממקום במרכז שכונת הפארק בחדרה שנחשבת כיום לשכונה המבטיחה ביותר בעיר חדרה, שבמרכזה עתיד לקום פארק ירוק גדול מימדים ושטחים ציבוריים נרחבים. השכונה תכלול כ2100 יחידות דיור, ביניהם קוטג'ים דו משפחתיים, דירות גן, בניה רוויה של 7-5 קומות ומגדלים בני כ - 18 קומות שישתרעו על שטח של כ- 300 דונמים וישכנו לצידם של מרכז מסחרי, בית ספר ומבנים קהילתיים שונים. כל אלה יבטיחו לתושבי השכונה שירותי חינוך, קהילה ורווחה מובילים באיכותם.
הפרויקט "חלומות פארק חדרה" של שיכון ובינוי נדל"ן יכלול 1000 יחידות דיור המתפרשות על פני כ 27 בנינים של עד 9 קומות ו - 6 מגדלים עד 21 בתמהיל דירות מגוון - דירות בנות 4,5 חדרים, דירות גן, מיני פנטהאוזים ופנטהאוזים.
"ההנחה הממוצעת לרכישת דירה באזור באמצעות הקהילה יכולה להגיע ל- 170 אלף שקל לעסקה, תלוי בגודל הדירה", ציין אור שביט מבעלי חברת אנגל-שביט. "ההנחה מתבטאת בחסכון של כ-100 אלף שקל ברכישת הדירה עצמה, ולאחר מכן החברה מלווה את הרוכשים לאורך תקופת הבנייה ועד האכלוס, באיתור משותף של נותני שירות והספקים הטובים ביותר לדירה, מה שמתבטא בחסכון של עשרות אלפי שקלים נוספים על תחומים נוספים כגון ייעוץ משכנתא, רכישת מטבח, כלים סניטריים לדירה ועוד", ציין שביט.
הקמת קהילת הרוכשים של אנגל שביט בחדרה נובעת מהביקושים הגבוהים הקיימים לאחרונה להתגורר בעיר ובפרט בשכונת הפארק המתוכננת בחלקה המזרחי של העיר. על פי התכנון השכונה תבנה סביב פארק ירוק שעתיד להשתרע על פני עשרות דונמים ויהווה אחד מעוגני המשיכה החזקים והמובילים בעיר בשנים הקרובות. בשכונה מתוכננים שבילי הליכה ומסלולי אופניים להולכי רגל.
בימים אלו מוקמת סביב לשכונה תשתית כבישים מודרנית הכוללת את בניית כביש מס‘ 9 – כביש רוחב ארצי, אשר יחבר את כביש 4 ואת כביש 6 ויבטיח נגישות גבוהה לדיירי השכונה החדשה.
מדובר בקבוצה העשירית שמנהלת חברת אנגל שביט לאחר שקבוצות קודמות הסתיימו בהצלחה רבה בראש העין, באר יעקב, רחובות ובמספר מקומות נוספים ברחבי הארץ
חברת אנגל-שביט צרכנות נדל"ן חכמה המתמחה בארגון קהילות עירוניות נבחרה על ידי מגזין פורבס בין 10 המיזמים המבטיחים לשנת 2015 בתחום הנדל"ן.
עד כה נרכשו למעלה מ 400 דירות באמצעות הקהילות העירוניות אותן ארגנה אנגל שביט, בחיסכון מצטבר של יותר מ- 55 מיליון שקל.
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.