מחיר מ"ר דירה ממוצעת בחדרה בדצמבר 2014 עמד על 9,724 שקל לעומת 10,595 שקל למ"ר בדצמבר 2015.
רועי אוליניק, סמנכ"ל שיווק ומכירות בחברת אפי קפיטל המקימה בשיתוף עם עמרם אברהם את פרויקט AQUA בחדרה אומר: "בין אם מדובר בדירות חדשות ובין אם מדובר בדירות יד שניה, המגמה אחידה – מחירי הנדל"ן ממשיכים לעלות. כל עוד המדינה לא תטפל בהגדלת ההיצע שיענה על הביקושים הגדולים – המחירים ימשיכו לעלות".
לציין כי בעיר הסמוכה נתניה נרשמה עלייה בשיעור של 12% בהשוואה בין המחיר למ"ר בדצמבר 2015 לעומת דצמבר אשתקד. מהנתונים עולה, כי בעוד שדצמבר 2014 מחיר מ"ר דירה ממוצעת בעיר עמד על 13,637 שקל למ"ר בדצמבר 2015 המחיר עלה ב- 1,651 שקל כך שהוא עומד כיום על 15,288 שקל למ"ר.
פרויקט סביוני נוף בחדרה. צילום: הדמיה - וויו פוינט
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.