במעמד רב העיר פרדס חנה-כרכור, דוד צדקה הבעלים והיו"ר של קבוצת שובל משה מילר, התקיים השבוע טקס הנחת אבן הפינה לפרויקט היוקרה "שובל במושבה" בפרדס חנה כרכור המוקם ברחוב המייסדים 40 ונחשב לאטרקטיבי במיוחד, בסמוך לכל השירותים הקהילתיים של כרכור, בתי ספר וגני ילדים ודקות נסיעה ספורות מכביש 6. בטקס, השתתפו גם סמנכ"לית קבוצת שובל הנדסה פרידה מאיר, מנהל חטיבת היזמות בקבוצה ישי רוט ואישים רבים נוספים
החלה הבנייה של פרויקט היוקרה "שובל במושבה" בפרדס חנה כרכור, המוקם ע"י חברת שובל מתחמי מגורים בע"מ. לדברי בעלים ויו"ר קבוצת שובל הנדסה, משה מילר " הפרויקט "שובל במושבה" הוא הצלחה גדולה, כאשר תוך שלושה חודשים בלבד נמכרו כל הדירות."
פרויקט היוקרה "שובל במושבה" המוקם ברחוב המייסדים 40 בפרדס חנה כרכור, כולל 27 יח"ד בשלושה מבנים, רק 9 יח"ד בכל מבנה ותמהיל דירות של 3 חדרים, כ- 84 מ"ר, 4 חדרים, כ- 112 מ"ר עם מרפסות פתוחות ופנטהאוז יחיד בקומה, כ- 145 מ"ר + מרפסת כ- 115מ"ר.
הפרויקט נחשב לאטרקטיבי במיוחד בשכונה, בסמוך לכל השירותים הקהילתיים של כרכור, בתי ספר וגני ילדים ודקות נסיעה ספורות מכביש 6, חצי שעה מחיפה ו40 דק' מת"א ובנסיעה קצרה מערבה מגיעים למחלף קיסריה על כביש החוף. כמו כן, מיקומו המיוחד של הפרויקט, נמצא בסמיכות לבתים הכפרים של המושבה כרכור, משתלב באופי הכפרי של האזור.
טקס הנחת אבן הפינה של פרויקט שובל במושבה בפרדס חנה כרכור צילום: יח"צ
הפרויקט "שובל במושבה" נבנה בתכנון אדריכלי מוקפד ומתוכנן בצורה ייחודית ומותאמת לצביון המושבה, תוך התחשבות בפרטיות הדיירים ובסביבה, תוך שימת דגש על התכנון וההקפדה מהפרטים הכי קטנים עד הכי גדולים, מחומרי הגמר בפיתוח הפרויקט ועד לבנייה עצמה. הפרויקט נבנה במיקום ייחודי המביא איתו בשורה חדשה של שילוב נוחות העיר לצד מגורים באזור כפרי ושליו. תכנון הפרויקט בוצע ע"י האדריכל נחום שוץ .
מנהל חטיבת היזמות בקבוצת שובל, ישי רוט מסר כי, "לאור ההצלחה הגדולה לה זכה הפרויקט, אנחנו מנהלים בימים אלה משא ומתן עם עוד מספר בעלי מגרשים באזור לצורך הקמת עוד מתחמי מגורים. יצוין כי החברה משמשת גם כיזמית הפרויקט וגם הקבלן המבצע דבר המביא שקט וביטחון לרוכשים."
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".