למעלה מ-2 מיליון לפנטהאוז בפרויקט OPARK באור עקיבא
רון איתן יום שני,
19 ביוני 2017, 11:21
פרויקט OPARK בשכונת נווה אור באור עקיבא מוקם על שטח של 48 דונם, וכולל 400 יח"ד שיתפרסו על פני 10 בניינים בני 7-12 קומות. תמהיל הדירות כולל דירות 4 ו-5 חדרים, דירות גן ופנטהאוזים
חברת אפי קפיטל המקימה את פרויקט OPARK הכולל כ-400 דירות בשכונת נווה אור במרכז אור עקיבא, מדווחת כי מכרה בימים אלה 2 פנטהאוזים בפרויקט, בעלות של למעלה מ-2 מיליון שקל לדירה. לשם השוואה, הפנטהאוזים, בבניינים בני 7 קומות, כוללים 5 חדרים. שטחם כ- 126 מ"ר עם מרפסת בשטח 114 מ"ר כולל מחסן ו- 2 חניות.
לדברי רועי אוליניק, סמנכ"ל שיווק ומכירות בחברת אפי קפיטל: "אם בעבר עסקאות בעיר בסכומים כאלו נחשבו לנדירות, הרי שהיום אנו רואים שהגלגל הסתובב, ואנשים משלמים יותר על דירות באור עקיבא. משפרי דיור מנתניה והשרון מוכרים דירה סטנדרטית בעיר מגוריהם ומשדרגים לפנטהאוז או דירת גן".
פרויקט OPARK בשכונת נווה אור באור עקיבא מוקם על שטח של 48 דונם, וכולל 400 יח"ד שיתפרסו על פני 10 בניינים בני 7-12 קומות. תמהיל הדירות כולל דירות 4 ו-5 חדרים, דירות גן ופנטהאוזים, לכל הדירות בפרויקט מחסן צמוד וחניה צמודה. בצמוד לבניינים החברה מקימה פארק ירוק בשטח של 12 דונם עם מתקנים ומשחקים לתינוקות, לנוער ופינת ישיבה להורים. השכונה גובלת בקניון אורות ממזרח ושכונת הקוטג'ים היוקרתית גני אור מדרום. השכונה נמצאת מרחק הליכה ממרכז העיר.
חברת הנדל"ן אפי קפיטל החלה את פעילותה בשנת 2006. החברה בונה ויוזמת פרויקטים נוספים בחדרה ובהם: פרויקט אקווה ביחד עם עמרם אברהם ( 600 יח"ד). בנוסף החברה מקדמת תכניות על שטח בן 120 דונם באליכין ועל שטח של 200 דונם באזור תעשיה חדרה.
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.
תערוכת היחיד של שמעון בתואל תיפתח ביום שישי, 5.12.2025, בשעה 12:00 בגלריה אשכילה, רח' הפנינים 2 יפו. בתואל, יליד 1979, יוצר העוסק בזהות, שורש וחיבור, מציג גוף עבודות המתכתב עם ההיסטוריה והמסורת היהודית דרך קומפוזיציות מופשטות, צבעוניות נועזת ויודאיקה פיגורטיבית בגישה עכשווית. האמן, בן למשפחה יהודית בעלת שורשים גאורגיים ואשכנזיים, מצא את דרכו החזותית מתוך בית יוצר של אומנות ויודאיקה. יצירותיו משלבות בין חומר, צורה ורוח יהודית, ויוצרות נרטיב חדש לאמנות יהודית-ישראלית כיום. אוצר: איתי גבאי. נעילה: 2.1.2026.
השקה לוהטת השבוע בשרונה תל אביב: מיצג הענק של תיק המשלוחים החדש של וולט, המזמין את שליחי החברה לנחש כמה כדורי זהב בתוכו. הניחוש הקרוב ביותר יזכה ב-100 אלף שקלים ופרסים נוספים. המיזם נועד לחזק את קהילת השליחים, להגדיל זמינות משלוחים ולשפר שירות. האירוע משך שורה ארוכה של סלבס ובהם דניאל עמית, קורין גדעון, אליטה אופק, ירדן ויזל ושחר לבנה. היה שמח!