רי/מקס העיר החדשה חריש, הגיע ברבעון שעבר להישגים המקנים לו חברות במועדון המגייס של רשת רי/מקס
רי/מקס נדל"ן העיר החדשה, חריש זכה לכבוד מיוחד באירוע הוקרה למובילי רשת רי/מקס ברבעון השני של שנת 2018 שהתקיים ביום א' האחרון במלון לאונרדו ארט ת"א, במהלכו הוענקו, תעודות הוקרה למשרדים והסוכנים המצטיינים של הרבעון במספר קטגוריות.
לירון כרמון זכיין רי/מקס חריש העיר החדשה צילום: יורם בן סעדון
ברנרד רסקין, מנכ"ל רי/מקס ישראל, אמר במהלך הערב: "אני גאה להיות הערב עם מתווכי הנדל"ן הטובים ביותר בישראל, שהציגו הישגים מכובדים בזכות הניסיון המקצועי שרכשו ממיטב המומחים בתחום תיווך הנדל"ן בעולם. ההישגים שהוצגו הערב, וסיכמו את הרבעון ה-2 לשנת 2018, מצביעים על מגמה ברורה ואחידה שהציבור בישראל יודע להעריך עבודה מקצועית.
המכנה המשותף של כל מי שזכה להוקרה, הוא התמדה ועבודה קשה. הם לא ויתרו ולמדו איך להיות מקצוענים והמשיכו להשתפר ולהתמקצע עם הזמן. אני רוצה לנצל את ההזדמנות הזאת ולהצדיע לכל הסוכנים והזכיינים המקצוענים שעמדו ביעדים המאתגרים, אתם הכוכבים האמתיים שלנו".
במהלך חופשת חול המועד סוכות יערכו ב 18 קניוני עופר ברחבי הארץ מגוון רחב של אירועים, פעילויות ואטרקציות לכל המשפחה – ללא עלות ובכניסה חופשית. בין האטרקציות הבולטות לכל השפחה: מופעים, הצגות , סדנאות, מתחמי משחק, מתנפחים ועוד. חג שמח!
מרוץ "ענבי טלי 2026" – מרוץ הראשון מסוגו בישראל שהתקיים בין הכרמים ובנופים המרהיבים של שפלת יהודה, השתתפו כ-200 רצים ורצות מגילאי 4 ועד 70. האירוע הציע למשתתפיו שלושה מסלולים ברמות קושי ומרחקים שונים – מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה של 5 ק"מ ומקצה של 2 ק"מ המיועד למשפחות ולילדים. המשתתפים במרוץ נהנו מחוויית ריצה ייחודית פסטורלית ובלתי נשכחת בתוך הנוף החקלאי המזוהה עם ענבי טלי, במסלולים העוברים בין הכרמים הירוקים והשדרות המוצלות, סמוך לאזור בו עובר שביל ישראל ובנוסף, קיבלו חולצת DryFit ומדליית השתתפות, ובמקצים התחרותיים גם מספר חזה עם שבב דיגיטלי למדידת זמנים. את המרוץ סיימו בטעם טוב עם מיטב תוצרת הענבים כחול לבן. כרמל הלפרין, מנכ"ל 'ענבי טלי', שהזניק את המרוץ והשתתף בעצמו במקצה של 10 ק"מ, אמר: "אנו שמחים על האירוע המיוחד ועל ההזדמנות להזמין את הציבור הרחב אלינו, לכרמים, המקום שבו הסיפור של ענבי טלי התחיל ולהכיר מקרוב את החקלאות והנוף של מושב לכיש".
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!