חברת סאני תקשורת, היבואנית הרשמית של מוצרי Samsung בישראל, מתרחבת ופותחת את סניפה ה-26 בגן שמואל, מתחם מבנה, קיבוץ גן שמואל
הסניף החדש כולל 3 עמדות מכירה ומעבדת שירות ותיקונים העומדת בתקנים ובסטנדרט העולמי של Samsung.
רשת Samsung המופעלת ע"י סאני, אשר נמצאת בפריסה ארצית, מפעילה את 16 מרכזי השירות היחידים המורשים על ידי Samsung ומוכרת בסניפיה את כל מגוון המכשירים והמוצרים הנלווים של Samsung – בהם סמארטפונים, טאבלטים, שעוני יד חכמים, רמקולים , אוזניות, תחנות עגינה ועוד והכל בעמדות תצוגה מעוצבות.
במהלך חודש ההשקה יוצעו ללקוחות הנחות על מגוון מוצרים כמו כיסויים ואביזרים וכן הטבות מיוחדות לעובדי מדינה ועובדי עיריות.
אלי לביא, מנכ"ל סאני תקשורת: "אנו שמחים להרחיב את פעילות החברה ולהנגיש את מוצריה ושירותיה לתושבי קיבוץ גן שמואל והסביבה. פתיחת החנות החדשה מהווה חלק ממהלך כולל של החברה, שייעודו הנגשה וריענון של כל 27 חנויות הקונספט הייחודיות של Samsung. חוץ מפתיחת סניפים חדשים, אנו פועלים כל העת גם לחדש ולשכלל סניפים קיימים, הן בנראות והן בנוחות, ועל פי הסטנדרטים המחמירים של Samsung העולמית. סניפינו הרבים, בשילוב ההון האנושי של עובדי החברה, מקנים ללקוחותינו חווית קנייה ושירות מיטבית."
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.