רוצים לגור על יד הים, בדירה חדשה ישר מהקבלן, ובמחיר נוח ?
פרויקט MARE בגבעת אולגה יכול להתאים לכם.
הפרויקט ממוקם בדרך מנחם בגין, בקרבת כפר הים, והוא כולל שני בנייני מגורים המתנשאים לגובה של 8 קומות. בכל בניין יש שתי דירות בקומה, ודירה נוספת בקומת קרקע. סך הכל מונה הפרויקט 34 דירות, כולן בנות 4 ו-5 חדרים.
הקבלן והיזם של הפרויקט : רם-לי שירותי בנייה בע"מ. משרד האדריכלים : יובל רגב מהרצליה. הפרויקט משווק בבלעדיות על ידי משרד התיווך והנדל"ן "קדם נכסים" בחדרה. מנהל המכירות של הפרויקט הוא שלום עטון ממשרד "קדם נכסים".
שלום עטון ציין השבוע: "מחצית מהדירות בפרויקט הנדל"ן MARE בגבעת אולגה כבר נמכרו. הבניין הצפוני של הפרויקט נמצא בשלב מתקדם יותר, ומסירת הדירות תתבצע כבר ביולי 2015".
הדמיה - פרוייקט MARE צילום: משרד האדריכלים יובל רגב
שלום עטון מסר, כי המחיר ההתחלתי לדירות בנות 4 חדרים : 1,310,000 שקלים, והמחיר ההתחלתי לדירות בנות 5 חדרים הוא 1,410,000 שקלים.
הפרויקט מציע מפרט טכני גבוה בבניין ובדירות. יש מרפסת שמש בכל דירה, ועוד בונוסים הנובעים מהמיקום האטרקטיבי: מיקום של כמה דקות הליכה מהים, אוויר ים צח, ונוף לים בכל אחת מן הדירות.
"מדובר בהשקעה כדאית", מסביר שלום עטון. "שכונת גבעת אולגה, וכל אזור מערב העיר, עומד לקראת פיתוח עירוני מואץ. על פי 20/20 – תוכנית המתאר של העיר חדרה עד 2020 – צפויה גבעת אולגה לעבור גידול וצמיחה, ולעלות על המפה. המחירים של נכסי הנדל"ן באזור הים, כולל הפרויקט שאנו משווקים, אמורים לעלות. זו השקעה משתלמת".
מה מאפיין את רוכשי הדירות בפרויקטים החדשים במערב חדרה ?
"רוב הרוכשים בפרויקט שלנו ובפרויקטים מסביב לו הם מחוץ לחדרה. הפרויקטים אטרקטיביים ומושכים קהל יעד מכל רחבי הארץ. איפה עוד בארץ אפשר למצוא בית חדש, ממש על יד הים,
ובמחיר נוח ? גבעת אולגה התפתחה בשנים האחרונות, וכיום היא מציעה את כל השירותים והנוחות הנחוצים לתושביה. לכן זה לא פלא שמכל הארץ מגלים התעניינות בפרויקט שלנו, והדירות נמכרות בקצב מהיר".
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.