מאות מתושבי האזור הגיעו לאירוע פתיחת הסניף הראשון של רי/מקס ישראל בחריש. המשרד יספק לתושבי הסביבה שירותי תיווך של נכסים להשכרה, מכירה ויעוץ בתחום הנדל"ן
במעמד ראש המועצה יצחק קשת, מנכ"ל רי/מקס ישראל ברנרד רסקין, אנשי עסקים מקומיים, זכיינים, מתווכים מכל הארץ ותושבים, נחנך סניף של רי/מקס בחריש, משרד התיווך הראשון שהוקם בעיר המתהווה.
מנכ"ל רי/מקס ברנרד רסקין ואנשי סניף חריש צילום: יח"צ
המשרד, שהינו חלק מקבוצת משרדי תיווך רי/מקס מקצוענים החולשים על אזור חדרה, פרדס חנה כרכור וחריש, צפוי לספק לתושבי האזור והסביבה שירותי תיווך של נכסים להשכרה ומכירה. על אף שהמשרד נחנך באופן רשמי רק בימים האחרונים, הוא מספק כבר מזה מספר שבועות שירותים לעשרות לקוחות המבקשים מידע אודות העיר החדשה.
ברנרד רסקין מנכ"ל רי/מקס ישראל: "אין זה סוד שחריש היא פנינת הנדל"ן וההזדמנויות הבאה של מדינת ישראל בענף הבנייה והפיתוח. אני משוכנע כי אנשי רי/מקס ידעו לתת כמו תמיד 100% מקצועיות במתן יעוץ נדל"ן ותיווך מהימן של נכסים להשכרה ומכירה. חריש היא קהילה ומשפחה, רי/מקס היא משפחה גדולה ואני בטוח שהסנונית הראשונה של משרד התיווך הראשון בעיר, יהיה החבל המקשר בין 2 משפחות אלו בצורה המקסימאלית".
דצמבר שמח בפסטיבל "חג החגים" בחיפה: הפסטיבל מתקיים זו השנה ה- 32 בעיר ויכלול מעל ל-30 אירועים שיתפרשו על פני 21 ימים במהלך חודש דצמבר, פרי יוזמתם של בית הגפן – מרכז תרבות ערבי יהודי ושל עיריית חיפה. אירועי הפסטיבל יתקיימו בבית הגפן ובמגוון מוקדים בעיר ויכללו מופעים, תערוכות, קונצרטים, הצגות, אירועים לכל המשפחה, הרצאות, סדנאות וסיורים ברחבי העיר. חג החגים מה-11 עד ה-31 בדצמבר 2025, בבית הגפן וברחבי העיר חיפה. תהנו!
חנוכה באתרי המורשת: מגוון פעילויות לכל המשפחה בעשרות אתרים בכל רחבי הארץ. כמדי שנה בחנוכה, המועצה לשימור אתרים - בשיתוף משרד המורשת - מזמינה את הציבור הרחב לקחת חלק במגוון פעילויות חווייתיות לכל המשפחה בעשרות אתרי מורשת בכל הארץ. בין הפעילויות: סיורי עששיות, סיורים מודרכים, משחקי בריחה, מסיק זיתים והפקת שמן, הכנת נרות חנוכה מדונג דבורים, פעילויות אמנות, הצגות לילדים ועוד. חלק מהפעילויות הינן ללא תשלום. פרטים מלאים והרשמה לכל הפעילויות תוכלו למצוא באתר המועצה לשימור אתרים. חג שמח!
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.