פרויקט "שחקים" - מגדל מגורים מפואר ומודרני בן 14 קומות, עם שטחי מסחר ועסקים, מוקם בסמוך לפיאצה בחדרה.
פרויקט הנדל"ן היוקרתי "שחקים", בלב העיר חדרה, צובר תאוצה.
הפרויקט ממוקם במרכז העיר חדרה, צמוד לפיאצה, מול הדואר המרכזי, והוא מיועד למסחר, משרדים ומגורים.
בניית הפרויקט החלה לפני כחצי שנה, במהלכה נבנה המתחם שיכיל שני חניונים גדולים, תת קרקעיים, לדיירים ולמבקרים. בימים אלו מתחילות עבודות הבינוי של המרכז המסחרי, בקומת הקרקע, ובעוד כשנתיים וחצי צפויה להסתיים הבנייה.
משרד הנדל"ן בחדרה "קדם נכסים", בבעלות בועז מזרחי, משווק את הפרויקט בבלעדיות. מנהל המכירות של הפרויקט הוא שלום עטון, ממשרד "קדם נכסים". משרד המכירות של הפרויקט ממוקם באתר הבנייה.
משרד הנדל"ן בחדרה "קדם נכסים", בבעלות בועז מזרחי, משווק את הפרויקט בבלעדיות. מנהל המכירות של הפרויקט הוא שלום עטון, ממשרד "קדם נכסים". משרד המכירות של הפרויקט ממוקם באתר הבנייה.
הדמיה - מבנה שימור הצמוד לפרוייקט שחקים צילום: גבים אדריכלים
היזם והקבלן של "שחקים" : חברת "שי חי יזמות והשקעות בע"מ"- בבעלות עופר ביטון.
שלום עטון מדגיש, כי חברת" שי חי" עומדת בלוחות זמנים, ומעניקה לכל לקוח שירות מקצועי, אמין ואיכותי. "החברה מספקת את התוצאה הטובה ביותר, בסטנדרטים הגבוהים ביותר, ומעניקה יחס אישי והתאמת פתרונות ייחודיים לפי צרכי הלקוח", הוא אומר.
הפרויקט מתוכנן על ידי חברת "גבים אדריכלים" שמשרדיה בפארק התעשיות קיסריה. "גבים אדריכלים " מתמחה בתכנון מקצועי של מגוון פרויקטים.
הפרויקט מחולק לשלושה חלקים.
מעל החניונים התת קרקעיים, בקומת הקרקע, יפעל מרכז מסחרי על פני שטח כולל של 1,500 מ"ר.
מעל המרכז המסחרי תוקם קומה מיוחדת למשרדים, המשתרעת על פני 1,500 מ"ר. מתחם קומת המשרדים יפעל עם לובי נפרד, כניסה נפרדת ומעלית נפרדת - מקומות המגורים.
עטון מוסר, כי קומת הקרקע המסחרית והקומה הראשונה של המשרדים יישארו בבעלות היזם והקבלן "שי חי", והם מיועדים להשכרה. כבר עכשיו, נמסר, כי כל החנויות בקומת הקרקע המסחרית הושכרו. בין השוכרים : שני בנקים מובילים
ובית קפה.
עיצוב אדריכלי מרהיב בקוים מודרניים חדשניים צילום: גבים אדריכלים
החלק השלישי של הפרויקט, מעל קומת המשרדים, הוא פרויקט המגורים. בכל קומה ייבנו 5 דירות. בשתי הקומות העליונות יהיו דירות פנטהאוז מפוארות עם נוף מדהים.
הדירות בפרויקט הן בנות 4 ו-5 חדרים, עם מרפסת שמש לכל דירה, וחניה מסודרת בחניון תת קרקעי. מחיר הדירות בפרויקט "שחקים" מתחיל מ-1,250,000 שקלים.
"פרויקט "שחקים" הינו פרויקט יוקרתי, המבטיח לדייריו איכות חיים, ורמת מגורים גבוהה המייחדת תרבות מגורים מודרנית, ומביאה את הקדמה לחדרה", אומר שלום עטון. "מיקומו של הפרויקט אטרקטיבי מאוד: במרכז העיר, קרוב למרכזי קניות, לשירותי הבריאות, לשוק, לבתי ספר וגני ילדים".
הפרויקט מוביל תפיסה אדריכלית מודרנית. "בכל הפרויקט ניכר עיצוב אדריכלי מרהיב בקווים מודרניים חדשניים. החלל המרכזי בדירות מרווח ומזמין, מואר על ידי חלונות ענקיים, בכל הדירות יש יציאה למרפסות ענקיות הצופות החוצה", אומר עטון.
מטבח מרווח מתוכנן בקפידה ובעל עיצוב חדשני צילום: גבים אדריכלים
המפרט הטכני המפואר של הבניין מכיל, בין השאר: שני חדרי לובי מעוצבים, עם תאורה ייחודית, עמדת שומר ושלוש מעליות מהירות וחדשניות, לובי קומתי - עם חדר אשפה קומתי וכניסות פרטיות לדירות. הדיירים ייהנו ממועדון דיירים מרווח ונוח שייבנה בבניין.
גם המפרט הטכני של הדירה בעל סטנדרטיים גבוהים וכולל, בין היתר : ריצוף גרניט פורצלן יוקרתי בגודל 60/60 בכל הדירה, ריצוף פרקט למינציה מהודר בחדר ההורים, דלתות חדרי שינה מעוצבות, מטבח מחברה מובילה בגודל של 10 מטרים, משטחי שיש קיסר במטבח, וחיפוי קרמיקה.
בכל הבית יהיו תריסי גלילה חשמליים, וחלונות זכוכית כולל טריפלקס ורשתות.
בכל דירה - הכנה למיזוג אויר מיני מרכזי, ובכל חדר -נקודות טלפון וטלוויזיה, ומפסק תאורה מחליף. המפרט כולל גם אינטרקום טלוויזיה במעגל סגור, דלת בטחון מעוצבת בכניסה, ולקינוח- מרפסת ראשית מרווחת הכוללת מעקה זכוכית.
בצמוד לפרויקט שחקים נמצא מבנה ותיק המיועד לשימור. זהו אחת מהמבנים הראשונים שהוקמו בחדרה. במסגרת השירות לקהילה, חברת ש" חי" פועלת לשימור המבנה, ובכך משלבת בין העבר של העיר חדרה לבין ההווה.
מרגש! "פריד תאייה הוא דוגמה ומופת לאדם עם לב ענק. הנתינה השקטה שלו, במיוחד בתקופות מאתגרות כאלה, מראה עד כמה אנשים טובים נמצאים סביבנו. היוזמה של פריד לשלוח 40 ארגזי תותים לכיכר החטופים מחממת את הלב ומחזקת את תחושת הערבות ההדדית." כל הכבוד!
פעילויות ללא תשלום למפונים במהלך פברואר: מוזיאון בית אורי ורמי נחושתן באשדות יעקב מאוחד מזמין משפחות מפונים לקחת חלק במגוון פעילויות ללא תשלום במהלך חודש פברואר, ובהן סדנאות יצירה ומוסיקה, הקרנה מיוחדת של סרט ועוד. הפעילויות - המתקיימות בתמיכת קרן התנועה הקיבוצית - הינן בהרשמה מראש בלבד. מספר המקומות מוגבל. תושבי האזור מוזמנים לקחת חלק בפעילויות על בסיס מקום פנוי. מוזיאון בית אורי ורמי נחושתן הינו אחד מיותר מ-230 אתרי מורשת ומוזיאונים, הנכללים בארגון הגג של המועצה לשימור אתרים.
הפתיחה החגיגית של שיראל קוסמטיקס בנתניה: שיראל סעידיאן, הנכדה הבכורה והאהובה, פתחה מקום חדש ומרגש. סבא עופר סעידיאן היקר, יקיר העיר נתניה ובעליהם המוכר של אולמי “ארמונות כינור דוד” בעיר, כיבד את המעמד המיוחד בקביעת מזוזה, תוך איחולי הצלחה ושפע לנכדתו האהובה.
טל מור - תערוכת יחיד: "שכרון צבעים": התערוכה היא הזמנה לעולם של צבעים, חלומות, ונופים שנצפים מזוויות חדשות ומפתיעות. טל מור, צלם אמנותי, מביא את חוויותיו האישיות, מסעותיו בעולם, ותפיסת עולמו לתוך יצירות שמקרינות שמחה, חופש ואופטימיות. העבודות של טל, על הקו שבין אמנות לנוסטלגיה, הן רגע של אסקפיזם. הן שולחות את הצופה לעולם של אושר ותשוקה לחיים, מזכירות את היכולת להתבונן ולמצוא יופי בעצמנו ובעולם שסביבנו. אוצרת: שולמית נוס | שעות ביקור בתערוכה: תאריך פתיחה: 24/01/25 עד הנעילה 24/03/25 | קמפוס דיסקונט, רח' דיסקונט 1, מתחם ה-1000, ראשון לציון. תהנו!