שיכון ובינוי משיקה מבצעים עם תנאי מימון במגוון מסלולים
הדר צאלים יום ראשון,
11 במרץ 2018, 12:05
חברת שיכון ובינוי נדל"ן משיקה בימים אלה מבצע עם תנאי מימון במגוון מסלולים שמעניקים שקט לרוכשים במספר פרויקטים בחדרה והסביבה
שיכון ובינוי נדל"ן מעניקה סל הטבות ותנאי מימון ייחודיים לקהל רוכשי הדירות במגוון פרויקטים בפריסה ארצית. המבצע מאפשר אחרי שהלקוח רוכש ומשלם 20% הון עצמי לקבל משכנתא של עד 500 אלף שקלים, בריבית קבועה מפוחתת של 3.5% ל 25 שנה לא צמודה . כמו כן, את תשלומי המשכנתא ניתן יהיה להתחיל לשלם 24רק בעוד חודשים . יתרת התשלומים על חשבון הרכישה ישולמו לחברה חודשיים לפני מועד המסירה המתוכנן וגם זה ללא הצמדה למדד תשומות הבנייה או ריבית.
דורית סדן סמנכ"לית שיווק שיכון ובינוי נדל"ן: "ברור לנו שרכישת דירה היא לרוב ההוצאה המשמעותית ביותר שתהיה בפני כל מי שרוכש דירה . אנו מבינים שמלבד השאיפה לדירה חדשה, קיים גם השיקול והרצון לשקט נפשי בלי הפתעות בדרך , דירה בראש שקט עונה בדיוק על השילוב בין השניים. המחיר שאתה סוגר היום זה המחיר הסופי (למעט תשלום מס החל על הרוכש כמובן) ללא הצמדה למדד , אתה מקבל בנוסף משכנתא בריבית מועדפת לא צמודה גם היא, ואתה מתחיל לשלם רק עוד שנתיים בחלק מהמקרים זה אחרי קבלת מפתח.
חלומות פארק חדרה צילום: יח"צ
הפרויקטים המוצעים במבצע דירה בראש שקט:
חלומות פארק חדרה
מגוון רחב של דירות הכולל דירות 4-5 חדרים, מיני פנטהאוזים ופנטהאוזים בבניינים על הפארק . הפרויקט ממוקם במיקום אסטרטגי המאפשר להגיע תוך פחות מ-5 דקות נסיעה לכביש 4, ותוך כ-6 דקות לתחנת הרכבת. חיבור השכונה לכביש 9, המוביל ישירות לכביש 6 ולכביש 4 ייקח אתכם לכל מקום בארץ בנוחות מרבית.
חלומות פרדס חנה
דירות אחורנות 4-5 חדרים בבנינים של 14 קומות . פרויקט "חלומות פרדס חנה-כרכור" נמצא 3 דקות נסיעה ממרכז המושבה, 3 דקות נסיעה מתחנת הרכבת קיסריה-פרדס חנה ומהיציאה לכביש החוף. 6 דקות מכביש 6 ו-45 דקות נסיעה מתל אביב.
חלומות חריש
מגוון דירות גן במגוון גדלים ,דירות 4-5 חדרים עם מרפסות מרווחות ופנטהאוזים רחבי ידיים ב-11 בנייני בוטיק בני 7-9 קומות, סה"כ 252 יחידות דיור. בכל בניין לובי מעוצב, חניה ומחסן לכל דירה. החיבור המהיר יחסית לכביש 6 יאפשר כניסה ויציאה נוחות מהעיר לבעלי רכבים פרטיים. כמו כן, תחנת הרכבת המתוכננת לקום בסמוך לכניסה לעיר, תאפשר גישה נוחה מאוד מהעיר ואליה גם באמצעות תחבורה ציבורית.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.