אוהד קלמפרט התמנה למנהל השיווק של רשת מלונות JACOB
פלאשנט עסקים יום שלישי,
25 במאי 2021, 15:00
הרשת מונה 5 בתי מלון ובהם מלון רמדה ריזורט חדרה. קלמפרט: "אני שמח ומתרגש להיכנס לתפקיד כה משמעותי ברשת בתי מלון חדשה שעשתה את הלא יאומן"
אוהד קלמפרט (28) התמנה למנהל השיווק הרשתי של רשת מלונות JACOB המונה 5 בתי מלון ברחבי הארץ. קלמפרט, בוגר תואר ראשון ולימודי פרסום ושיווק מתל אביב, שימש כמנהל השיווק של מלון הבוטיק שינקין, מנהל השיווק של מלון רמדה חדרה ומנהל לקוחות במשרד הפרסום OPEN.
קלמפרט: "אין ספק שאנו בתקופה ייחודית ומאתגרת, יחד עם זאת אני שמח ומתרגש להכנס לתפקיד כה משמעותי ברשת בתי מלון חדשה שעשתה את הלא יאומן והתרחבה דווקא במהלך שנת הקורונה. אני מצפה לעמוד באתגרים הניצבים בפנינו בתקופה הקרובה."
שמח ומתרגש. אוהד קלמפרט צילום: בר חן
טלי פסח, נציגת הבעלים של רשת JACOB: "אנו שמחים על מינויו של אוהד, איש עבודה עם הרבה אנרגיה וידע מהשטח ומתחומי המיתוג, פרסום, שיווק והדיגיטל ובטוחים שאוהד יצעיד את הרשת קדימה ויהפוך אותה במהירה לאחת הרשתות המוכרות והאהובות בישראל. אנו מאחלים לו ולנו הצלחה בתקופה מאתגרת זו".
רשת מלונות JACOB היא רשת מלונות חדשה בארץ, שגדלה בשקט בתקופת הקורונה, שיפצה ושדרגה את המלונות שרכשה בשנה האחרונה. הרשת כוללת חמישה בתי מלון ייחודיים ומעוצבים בחמישה לוקיישנים נבחרים: מלון בת שבע ירושלים, מלון שינקין תל אביב, מלון ג'ייקוב טבריה, מלון בוטיק סי לייף נהריה ומלון רמדה ריזורט חדרה המציעים שלל אפשרויות לחוויית חופשה אולטימטיבית שעיקר אפיונם בסטנדרטים גבוהים, אווירה חמימה ובגישת השירות האישי הבלתי מתפשר
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.