אלפים בחדרה והסביבה חגגו את פורים. חדרה מחכה לעדלאידע
חן קורקוס יום רביעי,
4 במרץ 2015, 14:41
אלפים בעיר חדרה וסביבתה חגגו את מסיבות הפורים ברחובות, בקניונים ובמרכזי מסחר שונים. אלפי ילדים נראו מחופשים בשלל תחפושות צבעוניות ומקוריות. משטרת ישראל ותחנת חדרה בראשותו של סנ"צ גלעד פרטוק הגבירו את היערכותם לקראת החג ודואגים לבטחונם של החוגגים.
לאחר חגיגות הפורים המסורתיות שהתקיימו ביום הראשון לחג בכל בתי הספר, בגנים ובמוסדות החינוך הם נמשכו לאורך כל החג ועברו לרחובות ולמרכזים המסחריים. עתה חדרה מחכה לעדלאידע שתתקיים ביום שישי, 13 במרץ, החל מהשעה 11:00 בבוקר.
שלל תחפושות בשלל צבעים (צילום: ליאור גרודר)
נראה היה כי בעניין המקוריות בתחפושות השמיים הם הגבול. מה שחשוב שכולם נראו מחויכים, מאושרים והשמחה היתה גדולה וכמובן באווירת חג הפורים.
בבתי הספר התלמידים הגיעו עם משלוחי מנות והצוות החינוכי דאג לפעילות גדולה ברוח החג ומוסיקה פורימית שמחה ומאושרת נשמעה בכל פינה בעיר. ריקודים שירים והמון אוזני המן רעשנים ואווירה של קרנבל ענק.
פורים בבית הספר "חופים" בעין הים (צילום: ליאור גרודר)
העדלאידע תתקיים כאמור ביום שישי, 13 במרץ, החל מהשעה 11:00 בבוקר והתהלוכה תעבור ברחוב הנשיא, מרחוב תרנ"א עד רחוב הלל יפה.
השנה צפויים להשתתף מספר שיא של מיצגים, גופים וצועדים: מעל ל-1,600 צועדים ויותר מ-40 גופים, מוסדות חינוך וארגונים ישתתפו בתהלוכה לצד מיצגי ענק. בשונה מערים אחרות, בחדרה כל המיצגים הם פרי יצירתם של תלמידי העיר ביחד המורים לאמנות ומנים מלווים.
במותם ציוו לנו את החיים
נתניה מתייחדת עם זכרם של חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה...
פלאשנט לוקאלי | 20.4.2025
נתניה מתייחדת: לעולם לא עוד
...
פלאשנט לוקאלי | 20.4.2025
מדברים על זה
תקיפת עובד ציבור
...
פלאשנט חוק ומשפט | 8.5.2025
כל מה שאתם צריכים לדעת על תיקון מחשבים ניידים
...
פלאשנט עסקים | 7.5.2025
מנציחים בגבורה את יעל לייבושור וענר שפירא ז"ל
...
פלאשנט לוקאלי | 27.4.2025
תאונות עבודה וצדדים שלישיים
...
פלאשנט חוק ומשפט | 25.4.2025
חגיגות עצמאות עם ילד על הרצף
...
פלאשנט לוקאלי | 24.4.2025
הבעיה היא לא בבנייה של עו"ד עמית חדד, אלא בסימונו - טור דעה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
"לעוף על כנפי הדמיון"
התערוכה "לעוף על כנפי הדמיון" – חוויה אמנותית מעשירה לילדים במרכז העשרה על שם שרה פדרמן...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
קרנות פנסיה ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 10.4.2025
מסלולי טיול קסומים בנגב
...
פלאשנט עסקים | 9.4.2025
תביעות מול המוסד לביטוח לאומי
...
פלאשנט חוק ומשפט | 3.4.2025
פסח קסום בלב הערבה
...
פלאשנט צרכנות | 1.4.2025
ביטוח חיים ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 27.3.2025
פרדסShops – מפרגנים ונהנים
המועצה המקומית פרדס חנה כרכור פותחת את דלתות המסחר המקומי ומשיקה זירת מסחר חדשה לקידום העסקים המקומיים ומגוון הטבות לתושבים...
פלאשנט לוקאלי | 21.3.2025
יפוי כח מתמשך
...
פלאשנט חוק ומשפט | 20.3.2025
סנטר פארקס צרפת - החופשה המשפחתית שלא תוכלו לשכוח
...
כוכבת הרשת נטע ברזני נחתה מחופשה בתאילנד, היישר להשקת קולקציית הקפסולה שעיצבה עבור מותג הנעליים הבינלאומיות ניין ווסט. פעילות האופנתית נערכה השבוע בסניף הדגל של המותג, בקניון TLV תל אביב, הגיעו חברותיה הטובות: שי מיקה, שרית פולק, דנה זרמון וליה נוגה שעוברת בימים אלה לדירה חדשה בתל-אביב.
כ-150 נשים, ביניהן נשות עסקים, מובילות דעת קהל, אושיות אופנה, כוכבות רשת, וסלבס, הגיעו בחודש שעבר לקניון עופר רמת אביב לתצוגת אופנה של המותג גלביה –כל השמות מהאירוע קודש לעת FRONT LIFE - התומכת בחיילים קרביים משוחררים. הערב המרגש כלל אירוע ססגוני שניפתח בקוקטייל אופנתי, מינגלינג ותצוגת אופנה שחשפה את קולקציית עונת אביב-קיץ 2025 של המותג. על המסלול צעדו שלל דוגמניות בטווח מידות וגילאים שונים, לבושות בפריטי ריזורט, בוהו שיק, ודגמי חוף יוקרתיים. בין הדוגמניות שצעדו בתצוגה: לאה שנירר, שירז טל, איבונה, גלית פרבר שרצקי, לירון זהבי, ענת בירן פרוסט, מיכל הניג עם הבת סשה, סמדי בומבה ועוד.
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!