הוארך מעצרם של שני תושבי חדרה בפרשת הכנופיות בשרון
שלומי גבאי יום רביעי,
25 בנובמבר 2015, 19:39
שני תושבי חדרה חשודים בעבירות נשק וקשירת קשר לביצוע פשע. השניים נעצרו אתמול בשעות הערב בעת שהגיעו לדירת חברם השוהה במעצר בית בנתניה.
שופט בית המשפט השלום בראשון לציון מנחם מזרחי, נעתר לבקשת חוקרי היחבא"ל והורה על הארכת מעצרם של שני תושבי חדרה בני 26 ו-32 בשישה ימים. השניים נעצרו אתמול בשעות הערב בעת שהגיעו לדירת חברם השוהה במעצר בית בנתניה. באותה שעה פשטו בלשי היחבא"ל על הדירה ועצרו את השניים יחד עם עוד שלושה המוכרים היטב למשטרה. בחיפוש שערכו הבלשים בסמוך לבניין נתפס אקדח ואמל"ח נוסף שלטענת המשטרה קשור לחשודים.
עו"ד דוד יפתח. (צילום: שלומי גבאי)
במקביל למעצרם של החמישה נעצרו שני תושבי השרון לאחר מרדף באזור הישוב כפר יונה כשהם רכובים על אופנוע וברשותם אקדח. על פי המודיעין המשטרתי כל שבעת החשודים שנעצרו חברו יחד במטרה לפגוע בחבר כנופיה יריבה באזור השרון עימם הם מסוכסכים.
במשטרה ציינו כי מעצר החשודים מנע פגיעה באותו אדם שבו התכוונו החשודים לפגוע. מעצרם של שלושת החשודים ששהו בדירה בנתניה ביחד עם שני תושבי חדרה הוארך עד יום 30.11.15 ואילו מעצרם של שני רוכבי האופנוע הוארך עד ליום 3.12.15.
עו"ד שי לוי. (צילום: שלומי גבאי)
במהלך הדיון בהארכות המעצר נציג היחבא"ל הציג בפני בית המשפט חומר מודיעני סודי הקושר לכאורה את החשודים לעבירות המיוסות להם. שני החשודים מחדרה מכחישים בכל תוקף את המיוחס להם וטענו כי ממש עם כניסתם לדירה בנתניה פרצו הבלשים לדירה וביצעו את מעצרם.
עורכי הדין דוד יפתח ויגאל דותן, המייצגים את החשוד בן ה-32 מחדרה מסרו: "מרשי מכחיש את כל המיוחס לו ודוחה את החשדות נגדו".
עורך הדין שי לוי המייצג את החשוד בן ה-26 אמר: "הלקוח שלי ,שאני מייצג, היה בזמן הלא נכון במקום הלא נכון. שחרורו צפוי בימים הקרובים".
במותם ציוו לנו את החיים
נתניה מתייחדת עם זכרם של חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה...
פלאשנט לוקאלי | 20.4.2025
נתניה מתייחדת: לעולם לא עוד
...
פלאשנט לוקאלי | 20.4.2025
מדברים על זה
תקיפת עובד ציבור
...
פלאשנט חוק ומשפט | 8.5.2025
כל מה שאתם צריכים לדעת על תיקון מחשבים ניידים
...
פלאשנט עסקים | 7.5.2025
מנציחים בגבורה את יעל לייבושור וענר שפירא ז"ל
...
פלאשנט לוקאלי | 27.4.2025
תאונות עבודה וצדדים שלישיים
...
פלאשנט חוק ומשפט | 25.4.2025
חגיגות עצמאות עם ילד על הרצף
...
פלאשנט לוקאלי | 24.4.2025
הבעיה היא לא בבנייה של עו"ד עמית חדד, אלא בסימונו - טור דעה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
"לעוף על כנפי הדמיון"
התערוכה "לעוף על כנפי הדמיון" – חוויה אמנותית מעשירה לילדים במרכז העשרה על שם שרה פדרמן...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
קרנות פנסיה ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 10.4.2025
מסלולי טיול קסומים בנגב
...
פלאשנט עסקים | 9.4.2025
תביעות מול המוסד לביטוח לאומי
...
פלאשנט חוק ומשפט | 3.4.2025
פסח קסום בלב הערבה
...
פלאשנט צרכנות | 1.4.2025
ביטוח חיים ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 27.3.2025
פרדסShops – מפרגנים ונהנים
המועצה המקומית פרדס חנה כרכור פותחת את דלתות המסחר המקומי ומשיקה זירת מסחר חדשה לקידום העסקים המקומיים ומגוון הטבות לתושבים...
פלאשנט לוקאלי | 21.3.2025
יפוי כח מתמשך
...
פלאשנט חוק ומשפט | 20.3.2025
סנטר פארקס צרפת - החופשה המשפחתית שלא תוכלו לשכוח
...
כוכבת הרשת נטע ברזני נחתה מחופשה בתאילנד, היישר להשקת קולקציית הקפסולה שעיצבה עבור מותג הנעליים הבינלאומיות ניין ווסט. פעילות האופנתית נערכה השבוע בסניף הדגל של המותג, בקניון TLV תל אביב, הגיעו חברותיה הטובות: שי מיקה, שרית פולק, דנה זרמון וליה נוגה שעוברת בימים אלה לדירה חדשה בתל-אביב.
כ-150 נשים, ביניהן נשות עסקים, מובילות דעת קהל, אושיות אופנה, כוכבות רשת, וסלבס, הגיעו בחודש שעבר לקניון עופר רמת אביב לתצוגת אופנה של המותג גלביה –כל השמות מהאירוע קודש לעת FRONT LIFE - התומכת בחיילים קרביים משוחררים. הערב המרגש כלל אירוע ססגוני שניפתח בקוקטייל אופנתי, מינגלינג ותצוגת אופנה שחשפה את קולקציית עונת אביב-קיץ 2025 של המותג. על המסלול צעדו שלל דוגמניות בטווח מידות וגילאים שונים, לבושות בפריטי ריזורט, בוהו שיק, ודגמי חוף יוקרתיים. בין הדוגמניות שצעדו בתצוגה: לאה שנירר, שירז טל, איבונה, גלית פרבר שרצקי, לירון זהבי, ענת בירן פרוסט, מיכל הניג עם הבת סשה, סמדי בומבה ועוד.
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!