החשוד באונס הקליט את האקט המיני כדי לספר לחבריו ולאחר שמעצרו הוארך בבית המשפט הצליח לשכנע את החוקרים כי האקט המיני ארע בהסכמה. בזכות ההקלטה החשוד הועבר למעצר בית של 5 ימים.
חייל בן 21 מאור עקיבא נעצר באמצע השבוע על ידי משטרת שדות לאחר שנחשד באונס בת 17 שעבדה איתו כמלצרית באחד מגני האירועים בעמק חפר. המתלוננת נמצאה זרוקה ומסוממת כשהיא עירומה בתא שירותים של האולם בבוקר שלמחרת האירוע ולא זכרה כיצד הגיעה למצב הזה.
לאחר חקירה ראשונית משטרת שדות עצרה ביום שלישי את החשוד ללא כל עבר פלילי בחשד כי בעל ללא הסכמה את המתלוננת שעבדה עימו כמלצרית במהלך האירוע בחתונתו של עבריין בכיר ממשפחת פשע מאיזור נתניה.
לאחר שמעצרו הוארך עד היום, התקיים דיון נוסף בבית המשפט בפתח תקוה להארכת מעצרו בפעם השניה ואכן, בתום הדיון מעצרו הוארך שוב ב-4 ימים. במשך כל הדיון דרש עורך דינו של החשוד שי לוי, שהחוקרים ישמעו את הקלטת האקט המיני שהיה בין השניים בעת האירוע כאשר ברקע ניתן בבירור לשמוע את הזמרים שהופיעו ולהבין מכך שהשעה שונה מהזמן שלכאורה בוצעה העבירה.
בתום הדיון, האזין קצין החקירות של תחנת שדות להקלטה שבוצעה במכשיר הסמארטפון של החשוד בעת האקט המיני בינהם והבין, כי אכן המגע בינהם התקיים בהסכמה מלאה ולא בין השעות 03:00 - 07:00 אז נמצאה המתלוננת כשהיא עירומה ומסוממת בתא שירותים של אולם האירועים.
עו"ד שי לוי אמר: "האקט המיני בין החשוד לאותה נערה הוקלט והועבר למשטרה.מה שנותר הוא להאזין להקלטת האקט המיני בין השניים, להשוות למצלמות האבטחה שבגן האירועים ובכך להבין באופן חד משמעי שבין השניים היה אקט מיני בהסכמה ולאחריו חזרו השניים למלצר את האורחים. זה ההסבר גם להימצאותם של שרידי זרע.אני מברך את היחידה החוקרת על קבלת עמדתינו".
במותם ציוו לנו את החיים
נתניה מתייחדת עם זכרם של חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה...
פלאשנט לוקאלי | 20.4.2025
נתניה מתייחדת: לעולם לא עוד
...
פלאשנט לוקאלי | 20.4.2025
מדברים על זה
תקיפת עובד ציבור
...
פלאשנט חוק ומשפט | 8.5.2025
כל מה שאתם צריכים לדעת על תיקון מחשבים ניידים
...
פלאשנט עסקים | 7.5.2025
מנציחים בגבורה את יעל לייבושור וענר שפירא ז"ל
...
פלאשנט לוקאלי | 27.4.2025
תאונות עבודה וצדדים שלישיים
...
פלאשנט חוק ומשפט | 25.4.2025
חגיגות עצמאות עם ילד על הרצף
...
פלאשנט לוקאלי | 24.4.2025
הבעיה היא לא בבנייה של עו"ד עמית חדד, אלא בסימונו - טור דעה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
"לעוף על כנפי הדמיון"
התערוכה "לעוף על כנפי הדמיון" – חוויה אמנותית מעשירה לילדים במרכז העשרה על שם שרה פדרמן...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
קרנות פנסיה ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 10.4.2025
מסלולי טיול קסומים בנגב
...
פלאשנט עסקים | 9.4.2025
תביעות מול המוסד לביטוח לאומי
...
פלאשנט חוק ומשפט | 3.4.2025
פסח קסום בלב הערבה
...
פלאשנט צרכנות | 1.4.2025
ביטוח חיים ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 27.3.2025
פרדסShops – מפרגנים ונהנים
המועצה המקומית פרדס חנה כרכור פותחת את דלתות המסחר המקומי ומשיקה זירת מסחר חדשה לקידום העסקים המקומיים ומגוון הטבות לתושבים...
פלאשנט לוקאלי | 21.3.2025
יפוי כח מתמשך
...
פלאשנט חוק ומשפט | 20.3.2025
סנטר פארקס צרפת - החופשה המשפחתית שלא תוכלו לשכוח
...
כוכבת הרשת נטע ברזני נחתה מחופשה בתאילנד, היישר להשקת קולקציית הקפסולה שעיצבה עבור מותג הנעליים הבינלאומיות ניין ווסט. פעילות האופנתית נערכה השבוע בסניף הדגל של המותג, בקניון TLV תל אביב, הגיעו חברותיה הטובות: שי מיקה, שרית פולק, דנה זרמון וליה נוגה שעוברת בימים אלה לדירה חדשה בתל-אביב.
כ-150 נשים, ביניהן נשות עסקים, מובילות דעת קהל, אושיות אופנה, כוכבות רשת, וסלבס, הגיעו בחודש שעבר לקניון עופר רמת אביב לתצוגת אופנה של המותג גלביה –כל השמות מהאירוע קודש לעת FRONT LIFE - התומכת בחיילים קרביים משוחררים. הערב המרגש כלל אירוע ססגוני שניפתח בקוקטייל אופנתי, מינגלינג ותצוגת אופנה שחשפה את קולקציית עונת אביב-קיץ 2025 של המותג. על המסלול צעדו שלל דוגמניות בטווח מידות וגילאים שונים, לבושות בפריטי ריזורט, בוהו שיק, ודגמי חוף יוקרתיים. בין הדוגמניות שצעדו בתצוגה: לאה שנירר, שירז טל, איבונה, גלית פרבר שרצקי, לירון זהבי, ענת בירן פרוסט, מיכל הניג עם הבת סשה, סמדי בומבה ועוד.
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!