אישום: עו"ד מפרדס חנה הבריח 26,000 כדורי אקסטזי לישראל
שלומי גבאי יום רביעי,
25 בינואר 2017, 18:37
בחקירותיו הודה העו"ד כי אכן התבקש להעביר את המזוודות שקיבל ארצה אולם לא ידע מה תכולתן ועשה זאת מהסיבה שאויים על ידי גורמים עבריינים בשוק האפור
פרקליטות מחוז מרכז הגישה היום לבית המשפט המחוזי בלוד כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים נגד עו"ד בן 37 תושב פרדס חנה המנהל משרד לעריכת דין בתחום האזרחי בחדרה בגין הברחת 26,000 כדורי אקסטזי וזיוף דרכון של לקוחו עמו יצא את הארץ לאחר שהיה תלוי כנגדו צו עיכוב יציאה מן הארץ בגין תיקי הוצאה לפועל בשל חובות כספיים.
על פי העובדות בכתב האישום העו"ד שנקלע לחובות כספיים טס לפני למעלה מחודש למוסקבה ומשם לגרמניה אז הועברו אליו שתי מזוודות שבתוכן אלפי הכדורים שהוסלקו בשקיות בארבעה שקיות ניילון .
ביום 10/1/17 שב העו"ד ארצה, בלשי ימ"ר תל אביב שקיבלו מידע מודיעיני אודותיו עדכנו את משטרת נתב"ג לעכב מיד את העו"ד שיצא מן הארץ עם דרכון מזויף ובחיפוש שערכו השוטרים במזוודותיו נמצאו אלפי הכדורים והוא נעצר מיד.
26 אלף כדורי אקסטזי נתפסו במזוודהשל הנאשם
בחקירותיו הודה העו"ד כי אכן התבקש להעביר את המזוודות שקיבל ארצה אולם לא ידע מה תכולתן ועשה זאת מהסיבה שאויים על ידי גורמים עבריינים בשוק האפור שלהם היה חייב סכומי כסף גדולים , הוא סירב למסור את שמותיהם לחוקרים מהחשש כי יפגעו בו ובבני משפחתו.
בהמשך חקירתו סיפר העו"ד כי תמורת העברת המזוודות לארץ ויתרו לו נושיו על ריבית פיגורים. בסך 20,000 ש"ח ופרסו לו חוב נוסף של 50,000 ש"ח לתשלומים.
מעצרו הוארך בשבועיים נוספים אז יתקיים דיון נוסף בעניינו לאחר שעורך דינו יקבל לידיו את חומר הראיות בתיק .
עו"ד שי לוי המייצג את הנאשם: "עקב איומים ולחצים קשים שהופעלו על ידי גובי השוק האפור כלפי הנאשם ומשפחתו הוא נאלץ ועשה את טעות חייו. אעשה כמיטב יכולתי להחזיר את הנאשם למסלול חייו הטוב בו הוא צעד כה".
עו"ד שי לוי המייצג את הנאשם. "אעשה כמיטב יכולתי להחזיר את הנאשם למסלול חייו" (צילום: שלומי גבאי)
במותם ציוו לנו את החיים
נתניה מתייחדת עם זכרם של חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה...
פלאשנט לוקאלי | 20.4.2025
נתניה מתייחדת: לעולם לא עוד
...
פלאשנט לוקאלי | 20.4.2025
כנס הקהילות הראשון Ba" מקום" נערך בפרדס חנה כרכור
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מצילים חיים להנצחת 4 חללי מלחמת "חרבות ברזל"
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מדברים על זה
מנציחים בגבורה את יעל לייבושור וענר שפירא ז"ל
...
פלאשנט לוקאלי | 27.4.2025
תאונות עבודה וצדדים שלישיים
...
פלאשנט חוק ומשפט | 25.4.2025
חגיגות עצמאות עם ילד על הרצף
...
פלאשנט לוקאלי | 24.4.2025
הבעיה היא לא בבנייה של עו"ד עמית חדד, אלא בסימונו - טור דעה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
"לעוף על כנפי הדמיון"
התערוכה "לעוף על כנפי הדמיון" – חוויה אמנותית מעשירה לילדים במרכז העשרה על שם שרה פדרמן...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
קרנות פנסיה ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 10.4.2025
מסלולי טיול קסומים בנגב
...
פלאשנט עסקים | 9.4.2025
תביעות מול המוסד לביטוח לאומי
...
פלאשנט חוק ומשפט | 3.4.2025
פסח קסום בלב הערבה
...
פלאשנט צרכנות | 1.4.2025
ביטוח חיים ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 27.3.2025
פרדסShops – מפרגנים ונהנים
המועצה המקומית פרדס חנה כרכור פותחת את דלתות המסחר המקומי ומשיקה זירת מסחר חדשה לקידום העסקים המקומיים ומגוון הטבות לתושבים...
פלאשנט לוקאלי | 21.3.2025
יפוי כח מתמשך
...
פלאשנט חוק ומשפט | 20.3.2025
סנטר פארקס צרפת - החופשה המשפחתית שלא תוכלו לשכוח
...
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.