בבחירות שהתקיימו אתמול הביעו עובדי העירייה את אמונם המחודש ביו"ר המכהן איציק יצחקי ובחרו בו ברוב קולות לעמוד שוב ברשימת המועמדים שהוביל ולכהן קדנציה נוספת כיו"ר מועצת העובדים
עובדי עיריית חדרה הביעו אמון מוחלט ביו"ר הוועד איציק יצחקי לאחר שבבחירות לוועד העובדים שהתקיימו אתמול הוא זכה ברוב קולות ביחד עם הרשימה שהוביל. ללא ספק מדובר בהבעת אמון מרשימה שהופגנה עוד לפני הבחירות כאשר התברר שיצחקי היה מועמד יחיד, מה שהעיד על העדפת העובדים לראותו עומד בראש הוועד הנבחר גם בקדנציה הבאה. לבחירות לוועד ניגשו כ-40 מועמדים אשר מתוכם התבקשו עובדי העירייה להצביע עבור ה-18 שברצונם להכניס למועצת העובדים.
יצחקי קרא לכלל עובדי העירייה לממש את זכותם להצביע ולהשפיע, וציין כי תוצאות הבחירות יהיו חשובות להמשך הנהגת והובלת העובדים בשלש השנים הבאות. בהודעה שפרסם לקראת הבחירות ביקש יצחקי מכל העובדים והמועמדים לשמור על הוגנות וכבוד הדדי, ואיחל הצלחה לכל המתמודדים.
בתום ספירת הקולות עלה כי אחוז ההצבעה היה גבוה, ועמד על 89 אחוזים שהם 1,092 עובדים מתוך 1,228 בעלי זכות ההצבעה.
עשרות המתמודדים נחלקו למספר רשימות, בכולן מועמדים ראויים ואהודים. רשימת המועמדים שהוביל יצחקי, זכתה בסופן של בחירות ברוב קולותיהם של עובדי העירייה.
איציק יצחקי. ימשיך להוביל את וועד עובדי עיריית חדרה (צילום: יח"צ)
התוצאות והעובדים שזכו ברוב קולות:
חזקי מנת, בת חן פחימה, איציק ציונית, ניר כותא, בוריס בר, ברוך אוואד, חן כחלון, מירי אדרי. מלכה פחימה, בועז לוי, סיגל הרשקוביץ, מוריס אוחנה, סיגלית בר ששת, ניצה סנדו, עמי פדלון, שירה נעמי פנחס, דני מששה וגלית שגב.
למחרת הבחירות הודה יצחקי לעובדי העירייה ואמר: "תוצאות הבחירות לוועד מעידות על אמונכם המוחלט בצוות מנצח שהוביל, תמך, הקשיב, וסייע במשך שלוש השנים האחרונות. אחוזי ההצבעה הגבוהים מעידים כי אנו ארגון חברתי מסודר, מגובש, תומך ואוהב, שהביע את אמונו בצוות שיפעל בראשותי גם בשלוש השנים הקרובות. עוד נכונים לנו אתגרים רבים, אך אנו נמשיך לתת לעובדים אוזן קשבת, טיפול וסיוע, והחשוב מכל תחושת משפחה גדולה ומלוכדת".
יצחקי הודה לכל המתמודדים ששמרו על סדר והוגנות ביום בחירות דינמי ודמוקרטי, וכן הודה לחברי ועדת הבחירות שפעלו בהתנדבות במשך כל הליך הבחירות. בנוסף הודה ליו"ר ההסתדרות במרחב חדרה ניר בן חיים ולמזכיר הסתדרות המעו"ף שמשון עמרני, על התמיכה בעובדים לאורך כל הדרך. "בסופו של יום כולנו באותה סירה. אמשיך להציב לנו יעדים שיובילו להישגים ולשמירה על זכויות העובדים, ונוכיח שוב כי כוחנו באחדותנו", אמר יצחקי.
במותם ציוו לנו את החיים
נתניה מתייחדת עם זכרם של חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה...
פלאשנט לוקאלי | 20.4.2025
נתניה מתייחדת: לעולם לא עוד
...
פלאשנט לוקאלי | 20.4.2025
כנס הקהילות הראשון Ba" מקום" נערך בפרדס חנה כרכור
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מצילים חיים להנצחת 4 חללי מלחמת "חרבות ברזל"
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מדברים על זה
מנציחים בגבורה את יעל לייבושור וענר שפירא ז"ל
...
פלאשנט לוקאלי | 27.4.2025
תאונות עבודה וצדדים שלישיים
...
פלאשנט חוק ומשפט | 25.4.2025
חגיגות עצמאות עם ילד על הרצף
...
פלאשנט לוקאלי | 24.4.2025
הבעיה היא לא בבנייה של עו"ד עמית חדד, אלא בסימונו - טור דעה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
"לעוף על כנפי הדמיון"
התערוכה "לעוף על כנפי הדמיון" – חוויה אמנותית מעשירה לילדים במרכז העשרה על שם שרה פדרמן...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
קרנות פנסיה ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 10.4.2025
מסלולי טיול קסומים בנגב
...
פלאשנט עסקים | 9.4.2025
תביעות מול המוסד לביטוח לאומי
...
פלאשנט חוק ומשפט | 3.4.2025
פסח קסום בלב הערבה
...
פלאשנט צרכנות | 1.4.2025
ביטוח חיים ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 27.3.2025
פרדסShops – מפרגנים ונהנים
המועצה המקומית פרדס חנה כרכור פותחת את דלתות המסחר המקומי ומשיקה זירת מסחר חדשה לקידום העסקים המקומיים ומגוון הטבות לתושבים...
פלאשנט לוקאלי | 21.3.2025
יפוי כח מתמשך
...
פלאשנט חוק ומשפט | 20.3.2025
סנטר פארקס צרפת - החופשה המשפחתית שלא תוכלו לשכוח
...
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.