מכתב האישום עולה כי בשנת 2015 הוגש נגדה כתב האישום המקורי. אך לאחר הגשתו, היא החליטה להתחזות ולהציג עצמה במרמה כמי שסובלת מהפרעה נפשית. הפרקליטות ביקשה לעצור אותה עד תום ההליכים
פרקליטות מחוז חיפה (פלילי) הגישה לבית משפט השלום בחדרה כתב אישום מתוקן נגד תושבת העיר כבת 46, בגין קשירת קשר לביצוע פשע, גניבה בידי עובד, זיוף, שיבוש מהלכי משפט ועוד. כתב האישום המתוקן הוסיף על כתב האישום המקורי עבירות של קבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות, שיבוש מהלכי משפט ובידוי ראיות, שבוצעו לאחר הגשת כתב האישום המקורי ובמסגרת ההליך המשפטי שבו הוגש.
מכתב האישום המתוקן, שהוגש באמצעות עו"ד יניב זוהר ועו"ד שני בן גיגי, עולה כי הנאשמת עבדה בין השנים 1998 - 2010 בחברה גדולה ובמסגרת תפקידה אישרה מדי חודש את שעות עבודתם של העובדים שהועסקו על ידי החברה. היא נאשמת כי במהלך השנים 2004 - 2010 זייפה כ-325 תלושי משכורת, כאשר סך כספי הגניבות עמד על שיעור של כ-760 אלף שקל. היא אף נאשמת בעבירות מס לאחר שלא דיווחה לרשויות המס על כספי הגניבה, שהפכו להכנסה עבורה.
הפרקליטות ביקשה מעצר עד תום ההליכים (צילום: שלומי גבאי)
בשנת 2015 הוגש נגדה כתב האישום המקורי. לאחר הגשתו, החליטה הנאשמת להתחזות ולהציג עצמה במרמה כמי שסובלת מהפרעה נפשית, קוגניטיבית ותפקודית קשה, שבגינן היא אינה כשירה לעמוד לדין וזאת במטרה להביא להפסקת ההליך המשפטי נגדה. יצוין, שבתקופת ההליך המשפטי, מצבה הבריאותי הגופני והנפשי של הנאשמת היו תקינים, היא עבדה וניהלה עסק בחדרה, קיימה קשרי עבודה במסגרת העסק, תפקדה באופן עצמאי, והייתה כשירה לעמוד לדין, בניגוד למצג השווא אותו הציגה כחלק מהתוכנית.
לצורך מימוש התוכנית, השתמשה הנאשמת בחוות הדעת הפסיכיאטרית והמסמכים המוטעים והבדויים אותם קיבלה במרמה בכוונה להטעות רשות שיפוטית. בנוסף, היא עשתה פעולות רבות בכוונה למנוע או להכשיל הליך שיפוטי או להביא לידי עיוות דין, תוך הצגת מצג שווא בפני בית המשפט. לפני כשבוע היא נעצרה על ידי המשטרה במהלך עבודתה בבית עסק אותו היא מנהלת. הפרקליטות פנתה לבית המשפט בבקשה לעצור אותה עד תום ההליכים המשפטיים נגדה.
במותם ציוו לנו את החיים
נתניה מתייחדת עם זכרם של חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה...
פלאשנט לוקאלי | 20.4.2025
נתניה מתייחדת: לעולם לא עוד
...
פלאשנט לוקאלי | 20.4.2025
כנס הקהילות הראשון Ba" מקום" נערך בפרדס חנה כרכור
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מצילים חיים להנצחת 4 חללי מלחמת "חרבות ברזל"
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מדברים על זה
מנציחים בגבורה את יעל לייבושור וענר שפירא ז"ל
...
פלאשנט לוקאלי | 27.4.2025
תאונות עבודה וצדדים שלישיים
...
פלאשנט חוק ומשפט | 25.4.2025
חגיגות עצמאות עם ילד על הרצף
...
פלאשנט לוקאלי | 24.4.2025
הבעיה היא לא בבנייה של עו"ד עמית חדד, אלא בסימונו - טור דעה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
"לעוף על כנפי הדמיון"
התערוכה "לעוף על כנפי הדמיון" – חוויה אמנותית מעשירה לילדים במרכז העשרה על שם שרה פדרמן...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
קרנות פנסיה ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 10.4.2025
מסלולי טיול קסומים בנגב
...
פלאשנט עסקים | 9.4.2025
תביעות מול המוסד לביטוח לאומי
...
פלאשנט חוק ומשפט | 3.4.2025
פסח קסום בלב הערבה
...
פלאשנט צרכנות | 1.4.2025
ביטוח חיים ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 27.3.2025
פרדסShops – מפרגנים ונהנים
המועצה המקומית פרדס חנה כרכור פותחת את דלתות המסחר המקומי ומשיקה זירת מסחר חדשה לקידום העסקים המקומיים ומגוון הטבות לתושבים...
פלאשנט לוקאלי | 21.3.2025
יפוי כח מתמשך
...
פלאשנט חוק ומשפט | 20.3.2025
סנטר פארקס צרפת - החופשה המשפחתית שלא תוכלו לשכוח
...
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.