הסרת הגג בוצעה על פי ההנחיות של המשרד להגנת הסביבה. ראש המועצה, איתי ויסברג: "אנו פועלים כל העת למען שיפור התנאים בבתי הספר"
לאחר עבודה מתמשכת אל מול משרד החינוך הוסר גג האסבסט מאולם בית ספר הנדיב בבנימינה. העבודה בוצעה על ידי קבלן מוסמך להסרת אסבסט ובאישור המשרד להגנת הסביבה. ראש המועצה, איתי ויסברג: "אנו פועלים כל העת למען שיפור התנאים בבתי הספר. במקביל להסרת הגג מעל אולם הספורט אנו פועלים מול משרד החינוך לקדם בינוי מחדש של מבנה הכיתות בבית הספר".
כאמור לאחר חודשים ארוכים של אישורים מול כל הגורמים המקצועיים הסרת הגג בוצעה על פי ההנחיות של המשרד להגנת הסביבה תוך שמירה מקסימלית על בטיחות התלמידים. לאחר הסרת הגג הותקן גג חדש למבנה.
התקנת הגג החדש (צילום: דוברות המועצה)
מנהלת אגף הנדסה, אדר' שרון פישמן: "זהו שלב נוסף וחשוב בהתחדשות בית ספר הנדיב הותיק. אנו פועלים כעת לתכנון של בית ספר הנדיב ולפיו יהרסו חלק מהמבנים הישנים בני עשרות שנים ויבנה מבנים חדשים המותאמים לצרכי הפדגוגיה העדכנית".
מנהל אגף חק"ר, מוניק ווקנין: "שמחה על כי הגענו ליישום הסרת גג האזבסט מאולם הספורט בבי"ס הנדיב, וזאת לאחר מאמצים רבים אל מול המשרדים הממשלתיים. אנו נמשיך לפעול מול משרד החינוך להכרה בצורך ובהשתתפות בעלויות הסרת האזבסט שנותר, במקביל אנו ממשיכים בתוכנית הבינוי החדשה של ביה"ס. בינוי שיתאים לתפיסה החינוכית אותה אנו מובילים עם הצוות החינוכי וההורים".
במותם ציוו לנו את החיים
נתניה מתייחדת עם זכרם של חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה...
פלאשנט לוקאלי | 20.4.2025
נתניה מתייחדת: לעולם לא עוד
...
פלאשנט לוקאלי | 20.4.2025
כנס הקהילות הראשון Ba" מקום" נערך בפרדס חנה כרכור
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מצילים חיים להנצחת 4 חללי מלחמת "חרבות ברזל"
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מדברים על זה
מנציחים בגבורה את יעל לייבושור וענר שפירא ז"ל
...
פלאשנט לוקאלי | 27.4.2025
תאונות עבודה וצדדים שלישיים
...
פלאשנט חוק ומשפט | 25.4.2025
חגיגות עצמאות עם ילד על הרצף
...
פלאשנט לוקאלי | 24.4.2025
הבעיה היא לא בבנייה של עו"ד עמית חדד, אלא בסימונו - טור דעה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
"לעוף על כנפי הדמיון"
התערוכה "לעוף על כנפי הדמיון" – חוויה אמנותית מעשירה לילדים במרכז העשרה על שם שרה פדרמן...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
קרנות פנסיה ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 10.4.2025
מסלולי טיול קסומים בנגב
...
פלאשנט עסקים | 9.4.2025
תביעות מול המוסד לביטוח לאומי
...
פלאשנט חוק ומשפט | 3.4.2025
פסח קסום בלב הערבה
...
פלאשנט צרכנות | 1.4.2025
ביטוח חיים ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 27.3.2025
פרדסShops – מפרגנים ונהנים
המועצה המקומית פרדס חנה כרכור פותחת את דלתות המסחר המקומי ומשיקה זירת מסחר חדשה לקידום העסקים המקומיים ומגוון הטבות לתושבים...
פלאשנט לוקאלי | 21.3.2025
יפוי כח מתמשך
...
פלאשנט חוק ומשפט | 20.3.2025
סנטר פארקס צרפת - החופשה המשפחתית שלא תוכלו לשכוח
...
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.