חברי מועצת העיר חברי סיעת 'המחנה המאמין' בועז ביטון ולירון עמר, פנו לפני כחודשיים אל סגן שרת התחבורה הרב אורי מקלב, בדרישה לחדש את הפעילות של משרד הרישוי בחדרה.
במכתבם של חברי מועצת העיר אל סגן שרת התחבורה, נכתב: "לכבוד סגן שרת התחבורה הרב אורי מקלב, הנדון: בקשה לחידוש השירות בסניף משרד הרישוי בקניון לב חדרה. כבוד סגן השר, ברצוני לפנות אליך בנושא חשוב הנוגע לתושבי חדרה והסביבה. בחודשים האחרונים, סניף משרד הרישוי בקניון לב חדרה נסגר, דבר שהוביל לקשיים משמעותיים עבור התושבים באזור. חדרה, עיר בת 112,000 תושבים, כמו גם יישובים נוספים בסביבתה כגון פרדס חנה-כרכור, אור עקיבא, זכרון יעקב, גבעת עדה, בנימינה, חריש ואליכין, המשרתים יחד כרבע מיליון תושבים, זקוקים לשירותי משרד הרישוי בצורה נגישה וזמינה. אין זה סביר שעיר בגודל של חדרה, המשמשת כעיר מחוז לאזור רחב ומאוכלס, תיוותר ללא סניף רשות הרישוי. נכון להיום, התושבים נאלצים לנסוע לסניפים רחוקים בנתניה או חיפה. מדובר בנסיעה ממושכת ובלתי נוחה, במיוחד כאשר ישנן פעולות שאי אפשר לבצע דרך האינטרנט ויש להיות נוכחים פיזית במשרד הרישוי. יתרה מזאת, היכולת לקבוע תור בסניפים של נתניה או חיפה היא מוגבלת מאוד, ולרוב נדרשת המתנה של מספר חודשים. מצב זה גורם לעיכובים רבים ולטרחה רבה עבור תושבי חדרה והסביבה, שפוגעים בשגרת חייהם וביכולת לקבל שירותי רישוי במועד הנדרש. לאור זאת, אני מבקש את התערבותך האישית על מנת לחדש את פעילות סניף רשות הרישוי בקניון לב חדרה בהקדם האפשרי. חידוש שירות זה יעניק מענה לצרכים המידיים של התושבים ויקל עליהם בקבלת השירותים הנדרשים בצורה נוחה וזמינה. בתקווה להבנה ולשיתוף פעולה מצדך. בברכה ובכבוד רב, בועז ביטון חבר מועצת העיר חדרה יו"ר סיעת 'המחנה המאמין', לירון עמר חבר מועצת העיר חדרה"
השבוע פנו מלשכתו של סגן שרת התחבורה הרב אורי מקלב אל חברי מועצת העיר בחדרה בכדי לעדכן אותם כי החל מיום ראשון 2.6.24 תחזור פעילות משרד הרישוי בקניון לב חדרה רחוב רוטשילד 40.
עמותת "שף פקטורי" זכתה באות ראש עיריית נתניה לשנת 2026, כהוקרה על פעילותה ההתנדבותית הענפה והעשייה למען לוחמי המילואים, חיילים פצועים ופוסט-טראומטיים, שורדי שבי וילדים בעלי צרכים מיוחדים. האות הוענק במסגרת אירוע ההוקרה השנתי למתנדבי העיר, כאות הערכה על התרומה המשמעותית, המסירות וההשפעה של העמותה על הקהילה. בעמותה ציינו כי מדובר בכבוד גדול ובהוקרה מרגשת לכלל המתנדבים והשותפים לדרך, הפועלים לאורך השנה מתוך תחושת שליחות, נתינה ואכפתיות.
תיאטרון הקאמרי השיק את ההצגה ״האשליה״ וכולם הגיעו לפרגן: השבוע הציג תיאטרון הקאמרי את קבוצת הצעירים החדשה ״הקאמרי דור חדש 2.0״, ונערכה הפריימיירה של ההצגה ״האשליה״ בבימויה של קרן חובב. חברי הקבוצה הם: נאיה בינשטוק, אורי פרלמן, אנה בנימין, ענבל בר לב, אלינור וייל, נדב עדר, וורקו מקונן ועמית שושני. ההצגה עוקבת אחרי דייט לא מאוד מוצלח, שמתקדם לכיוון בלתי הצפוי. בקהל היו: בת חן סבג, עידו טאקו, אלעד אטרקצ׳י, יהלי סובול, בר מיניאלי, דרור קרן, אוהד חמו, אולה שור סלקטר ועוד.
נתניה ממשיכה לחגוג את אירועי "שמש בשכונות": אירועי "שמש בשכונות" ממשיכים להגיע לשכונות ברחבי העיר, ולהביא איתם אווירה קהילתית, ושפע של פעילויות וחוויות לכל המשפחה. סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, שלו אלגלי, ממשיך ללוות את אירועי הקיץ בשכונות, לברך את התושבים, לפגוש את המשפחות והילדים ולחזק את הקשר עם הקהילות בכל רחבי העיר.
תערוכת הפרחים הבינלאומית- Flowers מסע בין עולמות: תצוגת ענק הכוללת 3 מיליון פרחים המעוצבים ב- 5 עולמות תוכן (מים, גלקסיה, מראות, אגדות ושעשועים). המתחם מקורה וממוזג, וכולל אולמות הקרנה, סדנאות לילדים ועמדות צילום מתי-13.8-29.8
איפה: אקספו תל אביב (גני התערוכה) רכישת כרטיס (החל מגיל שנתיים) עלויות ומחירים בארגונים השונים. תהנו!