בתביעה אזרחית שהוגשה השבוע טוענת העובדת כי נכלאה בביתה של אשת העסקים
לבית משפט השלום בחדרה הוגשה לאחרונה תביעה על ידי תושבת פרדס חנה, כנגד אשת עסקים מוכרת מאוד בעיר חדרה. בתביעה שהוגשה על ידי עו"ד טל אור מארדכייב, טוענת התובעת כי הועסקה על ידי אשת העסקים, במשק בית ועבדה כחודש וחצי.
לטענתה, בוקר אחד כשהגיעה לעבוד, טענה כלפיה אשת העסקים כי גנבה כסף מזומן שהיה בבית. התובעת הכחישה את הדברים והזמינה את אשת העסקים לצפות במצלמות המוצבות בתוך הבית וכך לראות שלא היא גנבה את הכסף.
"התובעת שלא צפתה את התנהגותה של הנתבעת, נכנעה ללחץ והודתה בעל כורחה בגניבה, רק כדי שהנתבעת תאפשר לה לצאת מהבית" נטען בכתב התביעה.
בהמשך התביעה טוענת התובעת כי נאלצה למסור לאשת העסקים תכשיטים שונים שענדה על גופה ורק לאחר מכן אשת העסקים שחררה אותה.
התובעת דורשת מבית המשפט, שיורה לאשת העסקים להחזיר לה את התכשיטים ולפצות אותה בסכום של 25,000 שקלים בגין כליאת שווא.
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".