קבוצת הסורגות של מרכז הפנאי "קלור" שלחו חום ואהבה לגדוד 71, חטיבה 188 חטיבת שריון
החורף מגיע ורבים חושבים כיצד יוכלו לחמם את חיילי צה"ל ששומרים עלינו בגבולות. קבוצת הסורגות של מרכז הפנאי "קלור" פעלו השבוע עם מחווה ייחודית - סריגת כובעי צמר שיחממו את לוחמי גדוד 71, חטיבה 188 חטיבת השריון.
לצורך כך, מדי יום שני בבוקר, בין השעות 09:00-11:00, מתכנסות הנשים הסורגות במרכז הפנאי, יושבות יחד עם חוטים ומסרגות, ומשקיעות את כל כולן במלאכה למען חיילי החטיבה.
קבוצת הסורגות מחברת נשים מכל קשת הגילאים, וכל אחת מביאה איתה את זיכרונותיה וכישוריה שרכשה לאורך השנים. "כל מי שהחזיקה אי פעם בידיה מסרגות", מספרת אחת המשתתפות בחיוך, יכולה להצטרף. "רובנו סבתות, ורובנו זוכרות את מלאכת הסריגה מהעבר. אנחנו יושבות לשתות קפה וסורגות, משוחחות עם חברות וסורגות, ומנצלות כל דקה לסריגה. לפני שאני אורזות את הכובעים המוכנים, אני עוצרת רגע ומברכת אותם. הדבר היחיד שמעסיק ומעניין אותנו הוא שהחיילים יחזרו בשלום הביתה, כשהם בריאים ושלמים בגוף ובנפש".
רועי שפושניק, יו"ר עמותת ברק של חטיבה 188, הודה לנשים על נדיבותן ואמר: "התרומות הללו מגיעות ישירות לחיילים שלנו בשטח, ואנחנו לא יכולים להודות לכן מספיק על טוב לבכן ונדיבותכן! התרומות שלכן עושות שינוי אמיתי בחייהם של החיילים שלנו, ואנחנו כל כך גאים שאתן חלק מהקהילה. תודה רבה! אנחנו שמחים על שיתופי הפעולה עם חדרה, והמחוות החמות שלכן רק מעצימות את תחושת התמיכה והאחווה".
עו"ד יניב דרי, יו"ר פנאי העיר אמר כי "מחווה זו של קבוצת הנשים בקלור היא חלק משלל יוזמות של תמיכה ותרומה שנערכות על ידי תושבי העיר בשלל מרכזי הפנאי השונים ובגילאים שונים. פעילות זו מבטאת חיבור עמוק בין חדרה לחיילים בשטח, וחיזוק תחושת האחריות והגאווה של הקהילה".
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.
2. החורף הגיע לפארק המעיינות והעמק מתעורר לחיים: לרגל פתיחת העונה, הפארק משיק סדרת סיורי חורף מודרכים ברכבי גולף, המציעים שלוש חוויות ייחודיות המשלבות טבע, למידה והנאה משפחתית במרחבים הירוקים והפתוחים של הפארק. הסיורים מיועדים למשפחות עם ילדים, זוגות ומבוגרים, ומאפשרים לגלות את העמק בשיא יופיו החורפי. חפשו סיוריום בפארק המעיינות.
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!