ראש המועצה יניב חכימי הוביל להסכם היסטורי שיכניס 9 מיליון שקלים כל שנה לקופת המועצה
ר
ראש המועצה המקומית פרדס חנה כרכור, יוני חכימי הביא לאישור פה אחד של מליאת המועצה הסכם פיתוח היסטורי מול החברה לפיתוח קיסריה. ההסכם עתיד להכניס למועצה כ- 9 מיליון ₪ בשנה, בעוד כ- 3 שנים מהיום.
במסגרת ההסכם, עליו הצביעו פה אחד חברי מליאת המועצה יפותחו תשתיות במתחם בהיקף של שטחים בסדר גודל של 90,000 מ״ר. עם הקמת בינוי על שטחים אלו תהנה המועצה המקומית פרדס חנה כרכור מארנונה בהיקף של כ-9,000,000 מיליון ש״ח בשנה. החברה לפיתוח קיסריה ישלמו את עבודות הפיתוח והמועצה תוותר על היטלי הפיתוח בתמורה (בגודל של 90 אלף מ"ר). מיד לאחר השלמת המהלך המועצה תחל להכניס כ- 9 מיליון ₪ בשנה וזאת ללא הוצאות.
עוד נמסר כי מדובר בצעד ראשון ומרכזי לשינוי תמהיל הארנונה של היישוב אותו מוביל ראש המועצה מאז כניסתו לתפקיד. צעד שעתיד להביא למתן שירות טוב יותר עבור התושבים, קרי יכולת השקעה גבוהה יותר של המועצה עבור התושבים.
בתוך כך ציין ראש המועצה יוני חכימי כי הנושא הכלכלי במועצה יעבור שינוי במהלך השנים הקרובות. אנחנו ניצור שינוי ביחס הארנונה המסחרית. בתוך כך בחודשים האחרונים עלינו כבר לשטח עם פיתוח שלב א' של אזור תעסוקה אילנות. אזור התעסוקה אילנות הוא צעד משמעותי לקידום הכלכלה המקומית וחיזוק עצמאותנו הכלכלית כרשות מקומית. אזור התעסוקה יהווה עוגן כלכלי מרכזי וקריטי לשנים הבאות ויספק מקומות תעסוקה רבים לתושבי המושבה. את הפיתוח מובילה המועצה המקומית פרדס חנה כרכור בשיתוף החברה למשק וכלכלה. כזכור, המועצה המקומית פרדס חנה כרכור, יחד עם בעלי קרקע פרטיים, יזמו את תכנית אזור התעסוקה. התכנית כולה תואמת את תכנית המתאר החדשה של פרדס חנה כרכור בכל הנוגע לקביעת ייעודי הקרקע ועקרונות התכנית שנקבעו.
כתב אישום חמור כנגד איש עסקים מוכר מנתניה בגין ביצוע עבירות מין חמורות
...
פלאשנט לוקאלי | 21.5.2026
משלבים את נכי צה"ל בשוק העבודה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.5.2026
פועלים לרווחתם הנפשית של שורדי השואה
...
פלאשנט לוקאלי | 13.5.2026
מרפאת השיניים שכולם מדברים עליה ברמת אביב: טכנולוגיה מתקדמת, יחס אישי והטבת פתיחה שווה במיוחד - הכירו את Royalty Watted
מרפאת הבוטיק החדשה של ד"ר ותד משלבת טכנולוגיה דיגיטלית מתקדמת, יחס אישי וטיפולי שיניים ברמה הגבוהה ביותר - מהשתלות ושיקום הפה ועד יישור שקוף ואסתטיקה דנטלי...
פלאשנט לוקאלי | 12.5.2026
מטפלים בנפש
...
פלאשנט לוקאלי | 5.5.2026
מדברים על זה
מתי הזמן הנכון לעשות בדיקות גנטיות
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מתי הזמן הנכון לעשות אבחון פסיכודידקטי
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
מינרקו מזמינה יוצרות ויוצרים מתחילים ל-Clay Date בבית לקרמיקאים בנתניה
...
פלאשנט עסקים | 28.5.2026
המהפכה בדיני שטרות: מהגנה על הבנקים להגנה על הסחר החופשי
...
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.
תערוכת יחיד: האמן שלומי לייזרוב מציג תערוכה מרגשת בכנסת ישראל, העוסקת בתקופות המורכבות שעברו על המדינה בשנים האחרונות. בתערוכה מוצגים עשרות ציורי שמן צבעוניים ואופטימיים, המשקפים תחושות של תקווה, כאב, חמלה ואמונה.
לייזרוב, המתמודד עם אוטיזם, מביא ביצירותיו שפה אישית ואותנטית המזוהה עם אמנות אאוטסיידרית. הפתיחה החגיגית תתקיים ב-2 ביוני 2026 באולם ועדת התרבות, החינוך והספורט בכנסת. המבקרים מוזמנים להיחשף לעולם פנימי מרגש דרך עבודות המבקשות לעצור, להתבונן ולהרגיש. נעילת התערוכה: סוף חודש יולי 2026.
ליאורה לוי, משנה לראש העיר נתניה ויו״ר דירקטוריון תאגיד מי נתניה, השתתפה השבוע בפאנל מקצועי במסגרת כנס תאגידי המים והביוב הארצי, לצד יושבי ראש דירקטוריונים מכל רחבי הארץ. במסגרת הפאנל נדונו סוגיות הנוגעות לאחריות הדירקטוריונים בהובלת תשתיות ציבוריות חיוניות, חיזוק אמון הציבור וקבלת החלטות אסטרטגיות המשפיעות על חיי התושבים והקהילות. לוי הציגה בפני המשתתפים את שיטות העבודה והעשייה של תאגיד מי נתניה, לצד האתגרים וההזדמנויות בניהול מערכות ציבוריות מורכבות. עוד צוין כי לוי הייתה האישה היחידה שהשתתפה בפאנל, שעסק בעתיד ההנהגה והאחריות הציבורית בישראל.
מזל טוב ענק: "עמרם מזל טוב ליום הולדתך, מאחלים לך שנה של אושר, בריאות, נחת, צחוק, אהבה, ברכה וסיפוק ושכל החלומות שלך יתגשמו במלואם וגם את כל מה שהלב שלך מייחל יתגשם במהרה אמן!".