בעקבות המינוי, צפוי להיכנס למועצת העיר במקומו של בוסקילה חבר המועצה מטעם תנועת ש״ס, משה אלמליח, המכהן כיום כמנכ”ל גחש”א – חברה קדישא חדרה
השר לשירותי דת, הרב מיכאל מלכיאלי, הודיע על מינויו של עורך הדין אליהו (אלי) בוסקילה, נציג רשימת המחנה המאמין וחבר מועצת העיר חדרה, ליו”ר המועצה הדתית בעיר. המינוי מהווה סגירת מעגל מרגשת עבור בוסקילה, שאחיו, הרב יוסף בוסקילה ז”ל, כיהן בתפקיד במשך שלושה עשורים והקדיש את חייו לחיזוק שירותי הדת בעיר.
עו"ד אלי בוסקילה, שבעבר היה מזוהה כיו"ר מפלגת הציבור הדתי-לאומי, חָבַר בבחירות האחרונות לתנועת ש״ס מתוך מטרה ליצור חיבור אמיתי בין הציבור הדתי לציבור החרדי ולחזק את שיתוף הפעולה בין הקהלים בעיר. במסגרת פעילותו, הוא היה חלק מרשימת המחנה המאמין בראשותו של יו”ר ש״ס חדרה, בועז ביטון, שהוביל את המהלך למינויו ליו”ר המועצה הדתית.
בעקבות המינוי, צפוי להיכנס למועצת העיר במקומו של בוסקילה חבר המועצה מטעם תנועת ש״ס, משה אלמליח, המכהן כיום כמנכ”ל גחש”א – חברה קדישא חדרה.
עו”ד אליהו בוסקילה הודה לשר לשירותי דת, הרב מיכאל מלכיאלי, על האמון והתמיכה במינויו לתפקיד הרם, והתחייב לפעול במסירות להרחבת וחיזוק שירותי הדת בעיר, בשיתוף פעולה מלא עם יו”ר ש”ס חדרה, בועז ביטון, ועם הרב הראשי לעיר, הגאון רבי ישראל מאיר ביטון שליט”א.
“אני נכנס לתפקיד מתוך תחושת שליחות עמוקה ומתוך אחריות לשמור, לפתח ולחזק את שירותי הדת בעירנו האהובה. בעזרת עבודה משותפת עם כל הגורמים הרלוונטיים, אני מאמין שנצליח להמשיך ולהצעיד את חדרה קדימה בתחום זה, תוך מתן מענה מקצועי ויעיל לכלל תושבי העיר”, אמר בוסקילה.
בסיום דבריו, הוסיף בוסקילה תודה מיוחדת למשמר היוצא, מר משה פניגשטיין, שכיהן כממונה המועצה הדתית בשלוש השנים האחרונות: “משה עשה עבודה מדהימה למען פיתוח והרחבת שירותי הדת בעיר, ואני מודה לו על פועלו הרב. תרומתו הייתה משמעותית, ואין ספק שהשאיר חותם חשוב. אני מאחל לו הצלחה רבה בהמשך דרכו, ומוקיר לו תודה על כל אשר עשה למען תושבי חדרה.”
יו״ר המחנה המאמין ויו”ר ש״ס חדרה, בועז ביטון, בירך את בוסקילה על המינוי: “אין לי ספק שעו”ד אלי בוסקילה ימשיך לפעול במסירות לקידום שירותי הדת בעיר ולהמשיך את המהפכה הדתית והרוחנית שמוביל המרא דאתרא, הרב הראשי לחדרה, הגאון רבי ישראל מאיר ביטון שליט”א. אני מאחל לו הצלחה רבה בשליחותו החשובה לטובת תושבי העיר.”
עוד הוסיף ביטון: “אני מברך גם את חבר מועצת העיר הנכנס, משה אלמליח, על כניסתו לתפקיד, ובטוח שהוא ימשיך לפעול להגדלת והרחבת מוסדות החינוך והתורה בעיר חדרה, תוך מחויבות עמוקה לערכי התורה והמסורת.”
במותם ציוו לנו את החיים
נתניה מתייחדת עם זכרם של חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה...
פלאשנט לוקאלי | 20.4.2025
נתניה מתייחדת: לעולם לא עוד
...
פלאשנט לוקאלי | 20.4.2025
כנס הקהילות הראשון Ba" מקום" נערך בפרדס חנה כרכור
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מצילים חיים להנצחת 4 חללי מלחמת "חרבות ברזל"
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מדברים על זה
מנציחים בגבורה את יעל לייבושור וענר שפירא ז"ל
...
פלאשנט לוקאלי | 27.4.2025
תאונות עבודה וצדדים שלישיים
...
פלאשנט חוק ומשפט | 25.4.2025
חגיגות עצמאות עם ילד על הרצף
...
פלאשנט לוקאלי | 24.4.2025
הבעיה היא לא בבנייה של עו"ד עמית חדד, אלא בסימונו - טור דעה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
"לעוף על כנפי הדמיון"
התערוכה "לעוף על כנפי הדמיון" – חוויה אמנותית מעשירה לילדים במרכז העשרה על שם שרה פדרמן...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
קרנות פנסיה ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 10.4.2025
מסלולי טיול קסומים בנגב
...
פלאשנט עסקים | 9.4.2025
תביעות מול המוסד לביטוח לאומי
...
פלאשנט חוק ומשפט | 3.4.2025
פסח קסום בלב הערבה
...
פלאשנט צרכנות | 1.4.2025
ביטוח חיים ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 27.3.2025
פרדסShops – מפרגנים ונהנים
המועצה המקומית פרדס חנה כרכור פותחת את דלתות המסחר המקומי ומשיקה זירת מסחר חדשה לקידום העסקים המקומיים ומגוון הטבות לתושבים...
פלאשנט לוקאלי | 21.3.2025
יפוי כח מתמשך
...
פלאשנט חוק ומשפט | 20.3.2025
סנטר פארקס צרפת - החופשה המשפחתית שלא תוכלו לשכוח
...
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.