שופט בית המשפט המחוזי שלמה בנג'ו מותח ביקורת קשה על התנהלות החקירה כנגד צביקה גנדלמן
משפטו של ראש עיריית חדרה לשעבר, צביקה גנדלמן, מייצר כל הזמן כותרות על התנהלות המשטרה והפרקליטות. הדברים הגיעו לשיא חדש כאשר במהלך עדותה של חוקרת המשטרה חגית שמר, חשפה עו"ד נועה מילשטיין מצוות ההגנה של גנדלמן שכולל גם את עמית חדד וליאור אפשטיין, נתונים מדהימים מהחקירה שהתנהלה בזמנו כנגד גנדלמן.
עו"ד מילשטיין ציינה כי במהלך החקירה, בדרקו במשטרה האם הקבלן סמי לוי תרם כספים או מימן בצורה כזאת או אחרת את קמפיין הבחירות של גנדלמן. הבדיקה העלתה שלא היה שום קשר כלכלי בין לוי לגנדלמן, אולם חשפה קשר כלכלי בין לוי לחדווה יחזקאלי שהתמודדה אז מול גנדלמן לראשות העיר וקשר כלכלי בין לוי למועמד נוסף דאז לראשות העירייה, שלמה בוזגלו.
חוקרת המשטרה לא ידעה להסביר מדוע לא נפתחה חקירה כנגד יחזקאלי או בוזגלו וכשהעדה נסתה לברוח מאחריות בטענה כי זה לא היה בסמכותה, השופט שלמה בונג'ו פנה לעדה בשאלות.
השופט בנג'ו: "הייתה איזה קונספציה שהוא (צביקה גנדלמן) מתוחזק כלכלית ע"י סמי לוי, הקונספציה הזאת כרבות מהקונספציות היום, קורסת, כי אתם מוצאים קשר בינו, בין סמי לוי לחדווה יחזקאלי, שהיא יריבה שלו, היא מתמודדת מולו, ואתם מוצאים קשר לאדרי ואני שומע, ולאחרים, שהם, וחלק מהם יושב בוועדה לתכנון ובנייה, ששם לסמי לוי, לפי החשד, יש יד ורגל, והוא רוצה לקדם את העניינים שלו, והערכות מצב זה לא רלוונטי? סליחה, אנחנו טועים בכיוון חקירה שלנו?"
בהמשך הדיון כאשר חוקרת המשטרה ניסתה שוב להתנער מהשאלה בנוגע לניגוד עניינים בין סמי לוי לחברי מועצה שיושבים בוועדות לתכנון ובנייה, אמר השופט בנג'ו:" יחזקאלי, מקבלת ממנו מימון מסמי לוי, ויושבת בוועדה, אם אדרי מקבל ממנו מימון ויושב בוועדה, את לא רואה פה סוג של ניגוד עניינים? זה זועק לשמיים.......... לא לא, זה לא השאלה אלייך למה לא חקרו, אנחנו יודעים שלא חקרו, אבל השאלה היא אם זה ניגוד עניינים או לא ניגוד עניינים השבת אני לא יודעת, את לא יודעת? במצב דברים כזה נתון אם זה לא ניגוד עניינים? זה ניגוד עניינים זועק לשמיים, לא?".
יחידת אופנוענים חדשה בנתניה
מועצת העיר אישרה הקמת יחידת אופנוענים חדשה – מענה מהיר, בין היתר בשל הקרבה לקו התפר וכן מתן מענה לאבטחת מוסדות חינוך בדגש על גני ילדים...
פלאשנט לוקאלי | 4.7.2025
נקודת כיבוי אש תוקם בפרדס חנה כרכור
...
פלאשנט לוקאלי | 19.6.2025
לתת מכל הלב בזמן מלחמה
...
פלאשנט לוקאלי | 15.6.2025
מדברים על זה
איך לבחור מצבר לרכב באזור חדרה – מדריך לנהגים שלא רוצים להיתקע
...
פלאשנט עסקים | 8.7.2025
בית המשפט קבע: מתמודד הנפש לא יחזיר שקל בגין ההלוואות שניתנו לו
...
פלאשנט לוקאלי | 6.7.2025
תאונת עבודה בשרות המעביד / המדינה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 4.7.2025
מדריך מעבר דירה באזור המרכז – איך מתמודדים עם הרחובות הצרים, החניה והעומס?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
הלוואה מהירה: איך לקבל החלטה חכמה גם כשהמצב לוחץ?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
מה צריך לדעת לפני שקונים דירה בצפון?
...
פלאשנט עסקים | 3.7.2025
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 2.7.2025
מתחנת בקרוב? קלייר שמלות כלה זו הכתובת שלך
...
פלאשנט עסקים | 23.6.2025
מזרונים שבאמת ישפרו לכם את איכות החיים
...
פלאשנט עסקים | 19.6.2025
הספורטאים חוזרים להתאמן
שר התרבות והספורט מיקי זוהר ביוזמה לחידוש אימוני ספורטאים בווינגייט...
פלאשנט לוקאלי | 18.6.2025
תאונת עבודה ורשלנות המעסיק
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.6.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 2.6.2025
עילות תביעות תלמידים בבית ספר / בגן
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.5.2025
כרטיס ביקור על גלגלים: מדריך לעיצוב מדבקות רכב שעובדות
...
תתחדשו: הבוקר של 'מקס ברנר' בסניף נתניה מתחדש עם מגוון מנות מרעננות לפתוח איתן את היום. בין מגוון המנות ניתן למצוא ארוחת בוקר עשירה החל מביצים לבחירה עם שדרוגים מיוחדים כמו אומלט מקסיקני, צרפתי וירקות גינה, מגוון טאפאסים של בוקר, לצד סלסלת לחמים חמים, שקשוקה של סלסת עגבניות, סלטים עשירים וכריכים טריים וצבעוניים. טעים. בתאבון!
"התרנגול" - ציור קיר שיצר האמן שמוליק כץ לפני כמעט 80 שנה בבית הילדים בקיבוץ געתון, שהושחת וכמעט נהרס - מצא בית חדש. לאחר ששומר במהלך השבועות האחרונים, נתלה מחדש "התרנגול" בכניסה לבית המוסדות של געתון, וכעת שוב יכול הציבור ליהנות ממנו במלוא הדרו. אהבנו!
תקפצו לצפון- חוצות המפרץ מציע במהלך חודש יולי, בימי שבת, מופעים והצגות לילדים ולכל המשפחה - הכניסה חופשית לקהל הרחב, ללא תשלום. ההצגות יערכו בשעה 12:00 בין ההצגות, ""קיץ חם עם שיר ואופיר" , "רו הקנגרו", מסיבה עם כוכבת הילדים אודליה וכוכב הילדים צ'יקולולו. הכניסה חופשית לקהל הרחב – ללא תשלום. תהנו!
תערוכת היחיד "דברים פשוטים" של האמן אלי גרוס: ביום שישי, 11.7.2025 תיפתח בגלריית Arttillery שבקריית המלאכה בתל אביב. בתערוכה "דברים פשוטים", מציג האמן אלי גרוס מסע אמנותי המהדהד את קולם של החורבן והתקווה, ומעניק משמעות חדשה למושגי קיום בעידן של מלחמה. גרוס, הניצב בפני המציאות הישראלית המורכבת פורם את הקשר האסוציאטיבי שבין חומר לתוצאה, ומזמין אותנו להתבונן מחדש באסתטיקה של השבריריות ובחוזק הטמון בפשטות. נעילה: 10.8.2025.