מכבי כשרונות חדרה העפילה לגמר גביע המדינה לאחר שניצחה את מ.כ. רמה"ש ושוב תשחק מול יריבתה הוותיקה אס"א תל אביב. עד כה לא הצליחו החדרתיות לנצח שום גמר מול אס"א תל אביב שגם הפעם העפילה לגמר. במועדון החדרתי מייחלים ומרגישים שהפעם ניתן יהיה לשבור את הקרח ולהביא את גביע המדינה לחדרה.
קבוצת הנשים המצוינת של מכבי כשרונות חדרה העפילה לגמר גביע המדינה בכדורגל נשים וזאת בפעם הרביעית ברציפות לאחר שניצחה בחצי הגמר את מ.כ. רמה"ש 3:0 עם תצוגת כדורגל מצוינת תחת הדרכתו של יוסי סופר הנהדר. המשחק נערך באצטדיון הנהדר ברמלה והיה כולו בשליטה חדרתית מלאה.
סלפי של מנצחות. (צילום: אדווה טוויל)
החדרתית/הולנדית המצוינת לביאה ואן אוורק כבשה את השער הראשון לזכות כשרונות חדרה כבר בדקה ה-14, ובדקה ה 41 היא השלימה צמד והורידה את החדרתיות למחצית ביתרון של 2:0 מבטיח. וגם את המחצית השניה פתחו החדרתיות בסערה ובדקה ה-52 שירלי אוחנה כבשה את השלישי ברשת של מ.כ. רמת השרון ולמעשה הפכה את הדקות הבאות לגארבג' טיים אחד ארוך כשהמשחק כבר היה גמור והחדרתיות למעשה טיילו למשחק הגמר המסקרן בו שוב תפגושנה החדרתיות את היריבה המרה והקשה שלהן : קבוצת אס"א תל אביב שהעפילה למעמד הגמר, עם 1:15 מרשים/מביך במיוחד על מכבי באר שבע.
לחדרתיות של יוסי סופר ויעקב גלאם ישנה כעת הזדמנות נוספת מול התל אביביות המצוינות שגברו עליהן רק לפני שבוע ימים בליגה 2:1 משערים שכבשו : לי פלקון ומורן פרידמן התל אביביות שהביאו אותן למקום הראשון בטבלה לפחות בינתיים, ( לחדרתיות יש משחק אחד פחות) והכל עדיין פתוח גם בליגה.
מכבי כשרונות חדרה בגמר גביע המדינה. צילום: יחצ
עד כה לא הצליחה הקבוצה לזכות ולנצח בשום גמר מול קבוצת אס"א תל אביב אך בסביבת המועדון החדרתי אומרים כי הפערים בין הקבוצות היריבות הוותיקות בהחלט הצטמצמו והכל פתוח לקראת המשחק בו רוצות החדרתיות לשבור את הקרח ולהביא את גביע המדינה לחדרה.
כאמור: אס"א תל אביב ומכבי כשרונות חדרה, שתי הקבוצות הטובות בארץ, ייפגשו שוב ביניהן בגמר גביע המדינה בכדורגל נשים ועבור העיר חדרה ולכל כל מי שהספורט בחדרה חשוב זה בהחלט כבוד גדול וההכנות כבר בעיצומן. בהצלחה.
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.