אלמונים רכובים על גבי קטנוע הגיעו היום (יום חמישי), לפיצוציה ברחוב הלל יפה בחדרה ופתחו בירי. כתוצאה ממנו נהרג אליישיב אלצ'ין בן 34. אולג מיכאלוב בן 48 שישב ביחד איתו נפצע באורח קשה. שניהם תושבי חדרה. הפצוע פונה לבית החולים הלל יפה. מדובר בדמויות המוכרות למשטרה וככל הנראה מדובר בסכסוך בין עבריינים.
פרמדיקים של מגן דוד אדום שהגיעו לאירוע העניקו טיפול ראשוני לשני נפגעים שהיו בפיצוצייה. אך כעבור זמן קצר נאלצו לקבוע את מותו של אחד הפצועים. פצוע נוסף פונה במצב קשה עם פגיעות קליעים לבית החולים הלל יפה. כוחות משטרה גדולים הגיעו למקום, והם פתחו בחקירה ובסריקות לאיתור החשודים ברצח.
עד ראיה סיפר, כי סמוך לפיצוציה הגיעו שניים רכובים על קטנוע שחור כשהם חבושים בקסדות ולבושים בגדים שחורים. לדבריו, הנוסע שישב מאחור ירד מהקטנוע והחל לעשות את דרכו לתוך הפיצוציה. משהגיע למקום הוא ירה בשני גברים שישבו על הבאר. כתוצאה מכך, נהרג אליישיב אלצ'ין בן 34 ואולג מיכאלוב בן 48 נפצע באורח קשה. שניהם תושבי חדרה.
סקרנים רבים וכוחות גדולים של שוטרים ואנשי הצלה בזירת האירוע. (צילום: מיכאל מרטינז)
עדת ראיה לאירוע סיפרה, "שמענו יריות, הסתכלתי לאחור וראיתי אנשים רצים מתוך הפיצוצייה וזועקים לעזרה. מיד הבנתי שמישהו נפגע באופן משמעותי. אני פשוט בשוק. חשבתי שמדובר בפיגוע. זה פשוט לא ייאמן שבאור יום, במרכז העיר חדרה, יורים ורק בנס לא נפגעו חפים מפשע בחנויות הסמוכות".
מחקירה ראשונית עולה שההרוג באירוע הוא אסיר משוחרר ובמשטרה מעריכים שהרקע למעשה הוא סכסוך בין עבריינים. במשטרה הוחלט להעביר את תיק החקירה לטיפול ימ״ר חוף. בזירת האירוע פועלת מעבדת מז״פ וסגל הפיקוד הבכיר של המחוז בראשות הסממ״ז תנ״צ ג׳מאל חכרוש הגיעו למקום.
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.