תושב מאזור חדרה חשוד ברצח ובנסיון החיסול של אלי טביב
מאת: שלומי גבאי יום חמישי,
9 ביולי 2015, 12:11
תושב אחד הישובים מאזור חדרה בן 25, נעצר אתמול (רביעי) על ידי חוקרי ימ"ר תל אביב בחשד לרצח הצעיר בר חזק לפני 3 חודשים סמוך לבני ברק. הצעיר חשוד גם כי הוא קשור לנסיון החיסול של איש העסקים אלי טביב שנורה סמוך לביתו בכפר שמריה ונפצע באורח קל.
שמו של החשוד הוזכר בפרשה לפני כחודשיים ומאז נאספו כנגדו ראיות שהבשילו בימים לבצע אתמול את מעצרו. בית המשפט השלום בתל אביב, האריך את מעצרו ב-4 ימים. יחד עימו הקשורים לאירוע של טביב עצורים גם תושב הרצליה הקשור למשפחת פשע מקומית וכדורגלן מקבוצת מכבי הרצליה.
לפני 3 חודשים הגיעו אלמונים רכובים על אופנוע סמוך לביתו של אלי טביב בכפר שמריהו וכאשר הוא יצא מרכבו נורו לעברו מספר יריות. קליע אחד פגע בידו והוא נפצע באורח קל. מהחקירה עולה כי החשודים שימשו כשכירי חרב על רקע סכסוך עסקי בין מספר גורמים.
נגד החשוד נאספו ראיות שהבשילו בימים אלה לבצע את מעצרו. (צילום: שלומי גבאי)
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.