אלפי צעירים מגיעים ברכבות ובתחבורה ציבורית כדי להשתתף בפסטיבל ה"בום בוקס" המתקיים הערב בפארק נחל חדרה.
אלפים זורמים לפסטיבל ה"בום בוקס" (צילום: שלומי גבאי)
אלפי צעירים ןצעיאות נוהרים לעבר פארק נחל חדרה כדי להשתתף בפסטיבל "בום בוקס" המתקיים בפארק נחל חדרה זו השנה השניה.
לקראת הפסטיבל, תחנת חדרה הציבה שוטרים ששומרים על הסדר והבטחון, ומכוונים את התנועה בצירים המובילים לפארק ולחניונים שהוקצו לציבור.
כמו כן, מתבצעת אכיפה משולבת של שוטרי התחנה והפקוח העירוני, לא מתאפשרת חנייה במקומות שיפריעו לתנועה ורכבים אלה יגררו וינתנו להם דו"חות. לא מתאפשרת רוכלות והחזקת משקאות אלכוהולים מחוץ למתחם.
שוטרי התחנה ומחלק הנוער יאכפו איסור מכירת והחזקת אלכוהול לקטינים בהתאם לחוק האלכוהול וייערך בידוק קפדני לכל הקהל בכניסות לפארק.
אלפים נוהרים לפסטיבל (צילום: שלומי גבאי)
המשטרה מבקשת מהציבור להשתמש בתחבורה הציבורית וברכבות המיועדות לפסטיבל.
הגעה לפארק תתאפשר באמצעות שאטלים שיצאו מחניון הרכבת חניון one ומחניון אולגה .
חנייה לרכבים תתאפשר בחניון one ובחניון אולגה .
המשטרה פונה לציבור ומבקשת לגלות סבלנות, עירנות ולהשמע להנחיות המשטרה.
העירייה ומשטרת חדרה מבקשות מהציבור להשתמש בתחבורה הציבורית וברכבות המיועדות לפסטיבל. חנייה לכלי רכב תתאפשר בחניון one ובחניון אולגה. בשום מקרה לא תתאפשר כניסה של רכבים פרטיים למתחם.
ההגעה לפארק תתאפשר רק באמצעות שאטלים שייצאו מחניון הרכבת– שילוט P7, חניון one (מתחת לגשר אריאל שרון) – שילוט P6, ומחניון אולגה– שילוט P5.
השאטלים יחלו מהשעה 20:30, ובמשך כל האירוע יהיו שאטלים חזרה לחניונים.
במשטרה ובעירייה קוראים לציבור לגלות סבלנות, ערנות ולהישמע להנחיות המשטרה.
ההמונים מגיעים ברכבות ובתחבורה ציבורית. צילום: שלומי גבאי
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.