היריד נועד לחשוף את צעירי חדרה למגמות הבולטות בשוק התעסוקה, ולמגוון הקורסים ולימודי ההכשרה שיסייעו להם למצוא עבודה הולמת.
מרכז הצעירים העירוני יקיים יריד הכשרות מקצועיות, שנועד לספק מידע על המקצועות הנדרשים בשוק העבודה וההכשרות שיש ללמוד כדי להשתלב בהם.
לדברי מנהלת מרכז הצעירים העירוני, הדר מרום, "בעידן המודרני והתחרותי שבו אנחנו חיים, אין כמעט שאינו חושב על עתידו הכלכלי. כולנו מרגישים את התחרות בכל מקום, וזה מוביל לכך שנרצה להיות כמה שיותר טובים במה שאנחנו עושים. השאלה הגדולה היא איך מגיעים ליעד הזה, והתשובה פשוטה: אנחנו צריכים ללמוד ולעבור הכשרה מקצועית. השאלה הגדולה הבאה היא מה לומדים, ולא פחות חשוב איפה לומדים, כי בסופו של דבר זה משפיע על ההסתברות להתקבל לעבודה".
יריד הכשרות במרכז הצעירים. (צילום: באדיבות עיריית חדרה)
תחום ההכשרות המקצועיות מבלבל צעירים רבים. עשרות מוסדות לימוד ומאות מסלולי הכשרות מקצועיות, מגבירים את הצורך להבין לעומק ובצורה ברורה איך מתרגמים את הלימודים למקצוע בשוק העבודה. במטרה לתת מענה איכותי ומקצועי לדילמות אלו, יתקיים במרכז הצעירים העירוני, הפועל במסגרת על"ה, יריד הכשרות מקצועיות מקיף ומרוכז. היריד יתקיים ביום חמישי ה-24 בדצמבר, החל מהשעה 18:00.
צעירים שיבקרו ביריד יקבלו מידע מלא על מגוון המוסדות המציעים לימודי תעודה (קורסים) ויכירו מגוון רחב מאוד של מקצועות. במרכז היריד תתקיים הרצאה מרתקת מפי מומחה בתחום, שיפרט את המגמות העכשוויות והעתידיות בשוק העבודה בחיבור ישיר לעולם המקצועות.
מרום: "אנחנו בטוחים שצעירים מחדרה המתלבטים מה ללמוד ובאיזה מוסד לימודים, יקבלו מידע חשוב ביריד. מטרת היריד לאפשר לצעירים להבין לעומק את עולם ההכשרות המקצועיות, להכיר את מגוון מוסדות הלימוד, ולהיחשף לתחומים ולמקצועות היוקרתיים והרווחים ביותר. השתתפות ביריד עשויה בהחלט להשפיע על העתיד".
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.