ביהמ"ש: שירלי עודד מספר 2 ברשימתו של גנדלמן "יש עתיד"
מאת: גד כספי יום שלישי,
15 בדצמבר 2015, 14:03
בית המשפט המחוזי לעיניינים מינהליים קבע: חברת המועצה שירלי עודד נשארת מספר 2 בסיעת יש עתיד. עודד: "הצדק ניצח".
בעקבות החלטת בית המשפט אמר ראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן: "כאזרח שומר חוק אני מכבד את החלטת בית המשפט, שבפניו הצהירה חברת המועצה עודד דורן כי מעולם לא עזבה את סיעת יש עתיד בחדרה, זאת בניגוד להצהרות שלה בעבר בכל כלי תקשורת אפשרית ומדיה חברתית כי פרשה מהסיעה. אני מכבד את דברי השופט, שציין כי קרא את החומר שצרפנו במענה לעתירה ומתח ביקורת חריפה על התבטאויותיה השונות של דורן כנגד הנהלת העיר וכנגדי באופן אישי.
להצהרתה של דורן בבית המשפט: "שהיא לא פרשה מרצון מסיעת יש עתיד בחדרה ורואה את עצמה כחברת סיעת יש עתיד בחדרה גם כיום", יש משמעויות רבות, לרבות החברות בוועדות העירייה השונות וכמובן הגדלת הקואליציה העירונית בחבר נוסף".
עודד-דורן עם עורך דינה אדיר בנימיני (צילום: גד כספי)
כזכור, לאחר הבחירות החליט ראש העיר צביקה גנדלמן, להדיח את שירלי עודד מרשימת "יש עתיד" שבה היא הוצבה במקום השני בבחירות האחרונות לרשות העיר וזאת על רקע דרישה לקבל תפקיד סגן ראש עיר. מאז ההחלטה להדיחה טענה עודד שהיא אינה חוקית ולהחלטה אין תוקף חוקי. מאז היא נהגה באופן קבוע לצאת נגד גנדלמן מתוך ספסלי האופוזיציה והדבר בא לידי ביטוי בעיקר בישיבות מועצת העיר.
עם זאת, עמדה עודד בראש תנועת "שקיפות" שאותה הקימה בעקבות החלטתו של גנדלמן להדיחה ואף הופיעה בישיבות המועצה מטעמה. ההודעות והשאילתות שיצאו ממנה היו מטעמה של תנועת "שקיפות". כתוצאה מכך, בקרבתו של גנדלמן הביעו פליאה על כך שמצד אחד עודד נהגה לצאת נגדו בכל הזדמנות ואף התנהגה כאופוזיציה מולו ומצד שני היא ממשיכה להצהיר כי היא מספר 2 ברשימתו.
בדיון שהתקיים היום בית המשפט המחוזי לעניינים מינהליים נקבע: כי חברת המועצה שירלי עודד נשארת מספר 2 בסיעת יש עתיד. לאחר הדיון אמרה עודד: "הצדק ניצח".
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.