בהמשך לאירועי פרשת הסחיטה על רקע מיני שפרסמנו כבר לפני ימים ספורים האריך היום בית משפט השלום בחיפה בפעם השניה בארבעה ימים נוספים את מעצרם של 2 תושבי חדרה (48,43 ) החשודים במעורבות בפרשה.
בית משפט השלום בחיפה האריך היום בפעם השניה ב 4 ימים את מעצרם של 2 תושבי חדרה (48,43 ) החשודים בפרשת הסחיטה המינית בחדרה, עליה כבר דיווחנו בלעדית לפני מספר ימים .
מן הדיון עולה כי עד כה אותרו 3 קורבנות אשר נאלצו לשלם עשרות אלפי שקלים לאחר שקיימו מפגש בעל תוכן מיני עם נערת פיתוי שנשלחה ע"י החשודים כחלק ממזימה שתוכננה מראש, החשודים מכחישים את המיוחס להם
נצ"מ בני אבליה מפקד ימ"ר חוף - היחידה שחוקרת את עניין הסחיטה (צילום: שלומי גבאי )
דובר משטרת חוף הגיב לעניין לפני מספר ימים ואמר כי:"אל חוקרי ימ"ר מחוז חוף הגיעה פנייה מגבר תושב העמקים בשנות החמישים כי נסחט בשל מפגש אינטימי שניהל עם צעירה בשנות העשרים. בחקירה שהחלה זה מכבר עולות חשדות כי שני גברים תושבי חדרה בשנות הארבעים מעורבים בסחיטת הקורבן. עוד עוכבו לחקירה שתי צעירות בשנות העשרים אשר על פי החשד מעורבות הן בפיתוי והן בסחיטה ."
שתי בחורות בשנות ה 20 יצרו קשר עם הגבר שזיהו כפוטנציאל לסחיטה כספית. אחת מהן נפגשה אתו למה שהגדירו במשטרה "מפגש אינטימי". אחרי מפגש זה נדרש לשלם דמי שתיקה. "מדובר בסכום כסף ניכר, שלא כל אחד יכול לעמוד בו", אמרו במשטרה. שתיהן שוחררו בינתיים לאחר החקירה.
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.