מהנדס מוכר בחדרה נחקר במשטרה בחשד לתאונת "פגע וברח"
מאת: שלומי גבאי יום רביעי,
30 במרץ 2016, 13:52
סכסוך על רקע משפחתי הוביל לתאונת דרכים שאירעה אתמול בשעות הבוקר המוקדמות בכביש 6 והביא לחשיפתה של פרשה שבה מעורבים מהנדס מוכר בחדרה המתגורר באזור לבין קבוצת אנשים המתגוררים באותו הישוב
הפרשה נחפשה בעקבות תאונת דרכים שאירעה אתמול לפנות בוקר בין שני ג'יפים בתחנת דלק אלונית בכביש 6. למקום הוזעקו לוחמי האש של תחנת חדרה לחלץ אדם שנפגע קשה ברגלו כתוצאה מוו גרירה השייך לאחד הג'יפים ואשר ננעץ ברגלו. לאחר מאמצים ושימוש בכלים מיוחדים הצליחו לוחמי האש לחלץ את הפצוע שהועבר אחר כך לחדר הניתוח בבית חולים.
הרכבים שנפגעו בתאונה (צילום: כיבוי והצלה מחוז חוף)
במהלך חקירת המשטרה התברר כי מאחורי התאונה מסתתר סכסוך על רקע משפחתי בין המהנדס לבין קבוצת אנשים שהביאה בסופו של יום למעצרו של המהנדס על ידי המשטרה. בדיון להארכת המעצר שהתקיים בבית המשפט השלום בחדרה עולה כי אתמול לאחר חצות נפגש המהנדס עם אדם נוסף בתחנת הדלק אלונית בכביש 6. במהלך המפגש התפתחה קטטה אלימה שאליה מתברר הצטרפו עוד אנשים שהגיעו למקום והחלו להכות את המהנדס. במהלך הקטטה נאלץ המהנדס להימלט מהמקום ברכבו ולטענת המשטרה תוך כדי ניסיון ההימלטות הוא פגע באדם שנפצע קשה ברגלו והוא נזקק לניתוח בבית חולים.
עורכי הדין שי לוי וגיא מימון צילום: שלומי גבאי
מהדיון עולה עוד כי המהנדס החשוד בעבירה של גרימת חבלה חמורה התייצב במשטרה לאחר כשלוש שעות כדי להגיש תלונה על האירוע ותוך כדי כך הוא מצא עצמו נחקר בעצמו כשהוא חשוד כמעורב בתאונת "פגע וברח". השופט משה גינות שדן בבקשת המעצר של המשטרה סבר שיש לשחרר את החשוד ממעצר שכן מדובר במהנדס בין למשפחה מכובדת והורה על שחרורו למעצר בית בין שישה ימים בחיפה וכמו כן בערבות עצמית בסך 5,000 שקלים.
את החשוד מייצגים עורכי הדין שי לוי וגיא מימון. בתום הדיון אמר מימיון: "בית המשפט שוכנע כי טענות ההגנה מתיישבות עם הראיות שבתיק החקירה כך שהלקוח שלי הוא המותקף שנאלץ להגן על חייו מלינץ׳ של מספר אנשים שארבו לו בשעת לילה עם אלות וכלי נשק. אנו מברך את החלטת בית המשפט שמדברת בעד עצמה".
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.