עורכי הדין של החשוד: "החשוד מכחיש באופן גורף את המיוחס לו ומדובר בחקירה אשר נמצאת בשלב ראשוני ביותר"
תושבת חדרה בת 42 הגיעה אתמול לתחנת משטרת חדרה והגישה תלונה כנגד גבר בן 50 המתגורר בסמוך אליה וטענה כי בעל אותה שלא בהסכמתה תוך שימוש בכוח. הבוקר נחקר הגבר באזהרה במשך כמה שעות ובסיום חקירתו שוחרר בתנאים. הוא מכחיש את המיוחס לו וטען כי היחסים ביניהם היו בהסכמה מלאה והוא לא ביצע שום אקט ללא הסכמתה.
החקירה תימשך בימים הקרובים והחוקרים יאמתו את גרסת המתלוננת מול גרסת החשוד. לאחר שהחוקרים ישלימו את פעולות החקירה הנדרשות יוחלט על המשך ההליכים בתיק. לציין כי העובדה שהחשוד שוחרר בתום חקירתו מצביעה על רף חשדות נמוך שהצטברו כנגדו שכן בעבירות מסוג זה על פי רוב החשודים נותרים במעצר. בתום חקירתו החשוד אף טען כי בידיו ראיות ממשיות אשר יחזקו ויאמתו את גרסתו ויוכיחו את חפותו.
עורכי הדין רותם כהן ורחלי חזיזה המייצגים את החשוד אמרו: "החשוד מכחיש באופן גורף את המיוחס לו. מדובר בחקירה אשר נמצאת בשלב ראשוני ביותר, ההגנה משוכנעת כי הדברים יתבהרו וההר יוליד עכבר".
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.