רוכב אופניים חשמליים, נהרג לאחר שנפגע מרכב סמוך לשעה 13:30 ברחוב שדרות זאבי בחדרה. צוות מד"א שהגיע למקום קבע את מותו
רוכב אופניים, תושב חדרה, כבן 50, נהרג בתאונה שאירעה היום סמוך לשעה 13:30 ברחוב שדרות זאבי במערב העיר לאחר שנפגע מרכב. הנהג הפוגע, אף הוא כבן 50, עוכב על ידי בוחני התנועה אשר פתחו בחקירת נסיבות האירוע.
כונן מד"א חובש רפואת חירום דניאל לוי שהגיע ראשון למקום סיפר: "על הכביש סמוך לרכב שכב רוכב האופניים החשמליים, גבר בשנות ה-50 כשהוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם פציעת ראש קשה, ניסינו להעניק לו טיפול רפואי אבל הוא היה ללא רוח חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו בשטח בתוך דקות."
זירת התאונה. המשטרה חוקרת את נסיבות התאונה (צילום: שלומי סקיטל)
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.