בבית הספר אחד העם הוקם מגרש הדרכה לבטיחות בדרכים פרי יוזמה של רכזת זה"ב, נרקיס קנשתי, שניהלה את התהליך מתכנון ועד ביצוע. בפתיחת המגרש השתתפו אורחים רבים ותלמידי כיתות ה' הופיעו בטקס בעל ערך חינוכי
בחצר בית ספר "אחד-העם" נפתח לפעילות מגרש הדרכה לבטיחות בדרכים, וזאת כאירוע סיום לשבוע המחויבות הלאומית לבטיחות בדרכים. מגרש ההדרכה נועד לטפח בקרב התלמידים תרבות של התנהגות בטוחה בדרכים ומאפשר שילוב בין לימוד פרונטאלי ללימוד חוויתי.
המגרש מסמל יותר מכל את השאיפה של ביה"ס ללמד את הילדים, כי בטיחות בדרכים צריכה להיות אורח חיים, וכל מה שהם לומדים בכיתות ובמגרש - זהו השיעור הכי חשוב לחיים! הדרכת הילדים שהינם דור העתיד של משתמשי הדרך יובילו לרכישת מיומנויות של התנהלות סובלנית ובטוחה בכבישים.
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.