הפועל חדרה עשתה הערב צעד גדול לקראת חזרתה לליגה הבכירה לאחר שניצחה את הפועל קטמון בתוצאה 1:0 ופתחה פער של ארבע נקודות מהמקום השלישי. ניצחון ביום שני הבא יבטיח את עלייתה לליגת העל לאחר 39 שנים
הפועל חדרה קרובהה לחולל את אחת הסנסציות בליגה הלאומית ולחזור לליגה הבכירה בעקבות נצחונה היום על הפועל קטמון בתוצאה 1:0. הקבוצה החדרתית הגיעה למשחק לאחר שלוש תוצאות תיקו שאותם השיגה במשחקיה האחרונים במסגרת משחקי הפלייאוף.
שער של סלים עמאש שנגח פנימה בדקה ה-67 קבע את תוצאת המשחק והגדיל את הפער בין הקבוצה למדורגת אחריה לארבע נקודות. ניצחון ביום שני הבא יקנה לקבוצה החדרתית את הכרטיס לעליה לליגת העל וחזרה לליגה הבכירה לאחר 39 שנים.
חגיגה באדום (צילום: שלומי גבאי)
גנדלמן חוגג עם האוהדים את שער הנצחון צילום: שלומי גבאי
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.