בעקבות מידע מודיעיני שנאסף במחלק הפשעים בתחנת חדרה ופעילות מהירה ומקצועית של הבלשים במחלק, עצרה המשטרה תושב חדרה בן 22 בחשד שסחר בסמים בביתו. מחר יוגש כנגד החשוד כתב אישום המייחס לו 11 מקרים של סחר בסמים
בשבוע שעבר פשטה המשטרה על דירתו של תושב חדרה בחשד שהוא מפעיל בדירתו תחנת סמים ומצאה שם מאות גרמים של בם מסוג מריחואנה כאשר הם מחולקים למנות מוכנות, משקל אלקטרוני, מכשירי סלולאר ששימשו אותו ליצירת קשר עם הלקוחות ואלפי שקלים חדשים במזומן.
מחקירתו של החשוד ושל המעורבים הנוספים אשר רכשו ממנו את הסם עולה כי הוא נהג לשווק את עצמו באמצעות תוכנת הטלגראס משום שידע כי התוכנה מהווה פלטפורמה נפוצה למכירת סמים ולאחר שיצר קשר עם הלקוחות, החל להתכתב איתם באופן פרטי באמצעות תוכנת מסרונים אחרת.
מכירות הסם נעשו בדירתו ובקרבת ביתו של החשוד. מחר (רביעי) כאמור יוגש כתב אישום כנגד החשוד בבית משפט השלום בחדרה.
חלק מההודעות שנמצאו במכשיר הטלפון של החשוד (צילום: דוברות המשטרה)
תערוכת יחיד לאמן אורי בינשטוק - "שלח לי שקט": העבודות שבתערוכה מזמינות את הצופה להתבונן אל תוך נפשו פנימה ולמצוא יחד עם האמן את השקט ואת האיזון. "אני עובד בעיקר בצבעי שמן, פה ושם משלב עם חומר בניין שיכול להיצמד לבד כגון צלוטיט שמקנה תחושה ומרקם של קיר אבן. אחרי שנים של התנסות במגוון טכניקות וסגנונות אני מוצא שהשילוב בין הגסות שבשפכטל והעדינות של מכחול עם צבעי השמן מאפשר לי להגיע למנעד רחב יותר וביטוי מגוון יותר״. פתיחה חגיגית: שבת ה- 26/4 בשעה: 12:00 | בגלריה Global Art | אוצרות : מיכלי אדלר | ד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 24/5 . תהנו!
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.